Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO


Ierakstus pievienot var tikai reģistrējies lietotājs!
  UWM AKTUĀLI: DISKUSIJA: Reputācijas restarts - DISKUSIJA: Steam spēļu izloze - NODERĪGI: "CW sistēma" uCoz modulī
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // BRĪVĀS SARUNAS » Par ne tēmu » Laiks atgriezties..
Laiks atgriezties..
KaryMan
Ceturtdiena, 10.07.2014, 7:04:21 | Ieraksts #1
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 39

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@KaryMan raksta .. :

Čav. Vispirms es gribu atvainoties, ka tik ilgi biju nozudis..
Noteikti jau esmu aizmirsts, bet..ceru, ka nē. Huehuehue.
Sākšu ar to, ka ir pagājis ļoti liels laiciņs, kopš pēdējo reizi šeit biju, tam visam ir viens racionāls izskaidrojums - darbs, pārvākšanās, jaunas telpas un dzīves veids..

Pastāstīšu par to sīkāk, kapēc biju prom, ja, kādam, protams, tas interesēs.
Kā jau manā čavčav topikā minēts, ka dzīvoju Jūrmalā jau vairākus gauds, Zviedrijā arī un tā, bet kopš manas pēdējās vizītes šeit, kas bija esmu pārvācies uz Zviedriju pavisam, uz dzīvi, jo man tur sākas nopietna dzīve un nav īpaši vēlme studēt vai strādāt Latvijā. Bet šobrīd uz pāris nedēļam (Līdz AUgusta vidum) esmu Latvijā, jo rī ir SummerSound, 19., 12. Jūlijā būs festivāls Ventspilī, uz kuru es arī būšu. Un šadi tādi sīkumi/lieli notikumi šeit Latvijā.

Uz Zviedriju aizbraucu, jo internetā iepazinos ar vienu satriecošu cilvēku, sākās sarunas, čati un tā, tad līdz es aizbraucu uz Zviedriju pie savējiem, un nolēmu tikties ar šo cilvēku, ko iepazinu internetā.
Satikāmies, viss super, joprojām esmu pateicīgs internetam par šadu iespēju iepazīt un satikt cilvēku :D

Un tas ir var teikt vadošais iemesls, kādēļ paliku tur.
Vel, par darbu.. Darbs man jau nu nav no tiem prestižākajiem, bet vai man vajag? Mani apmierina summa, ko saņemu, jo zinu, ka man nekas netrūks, jo es būšu paēdis, rēķinus spēšu samaksāt, sevi palutināt arī varu, un paliek vel nauda pāri.. Un tas viss strādājot pie Avizēm (Mans pienākums ar mašīnu izvedāt avīzes)

Zviedrijā dzīvoju Jönköping, Småland, Zviedrija, nelielā privātmājā kopā ar ļoti labu paziņu, kam pieder māja.

Atgriezties Latvijā man nav vairāk vēlmes, jo tagad ir Euro tur, un tas man kautkā liek justies neērti, jo, tomēr, Latvija bija un Latiem vajadzēja palikt, neskatoties uz to, ka Eiropas savienība. Entos gadus tas jau netraucēja mums tur dzīvot, bet joprojam arī netraucē, bet, tomēr..
Un arī tapēc, ka man tur tik tiešām vairāk nav mēŗķu un, ko darīt, jo draugus es apciemot varu, bet šeit man kautkā vairāk pievelk.

==
Tagad parunāsim par to, kapēc atnācu.
Sākšu ar to, ka ir vasara arī šeit.. Ir diezgan silti, nav karsti, bet meitenēm puskailām un džekiem puskailiem staigāt tas netraucē, var feini nopeldēties baseinos, vai kāda no ezeriem, hehe. Pašam man peldēt ne īpaši patīk atklātos ūdeņos , vai kāda ezerā, upē, tapēc es izmantoju tādu ekstru kā parks, kur ir baseini un šada tipa ūdeņi, kuri nav piesārņoti ar hloru, vai citām ķīmijām, kā Latvijas parkos.
Un ja ir vasara, mums darbā sākas maiņas sezona, kur mēs uzaicinam jaunus cilvēkus uz vasaras darbiem, un līdz ar to mums ir apmaksāts atvaļinājums 3 mēnešu garumā, kas lauj man izbaudīt tā teikt visas ekstras, ko piedāvā mans rajons, pilsēta, vai valsts.
Pie datora man nu galīgi nav laika sēdēt tur, jo nav vērts, cik nu vienīgi skype/facebook vai kautkas tāds.

Daudzi jau noteikti zin, ka pirms aizbraukšanas man bija plānos pabeigt spēli, kura jau gandrīz ir pabeigta, bet tad pametu to visu.. Ja kādam ir vēlme kko parušināties, salikt tēlus un gaismas, tad droši varat uzrakstīt, pārsūtīšu visu mapi un visas tekstūras, .log failus un kas vel nepieciešams labot/pielikt klāt, lai varētu paliast spēli.

Beidzu taisīt, jo kā jau minēju.. nebija vairs tāda interese, un laika..
Tapēc, ja nu kādam interesē - atdošu godīgam cilvēkam!

Tas arī it kā viss ir, par mani kopā.
Bet, ak , jā, aizmirsu..
Esmu UW moderātors, paldies par šo iespēju, noteikti atsākšu savus pienākumus pildīt.

Tas takā atsvaidzinošs raksts par mani, kur biju pazudis, hehe!


Paraksta nav

Antikrists
Piektdiena, 11.07.2014, 0:51:35 | Ieraksts #2
FORUMA APSARGS
Foruma ieraksti: 606

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Antikrists raksta .. :

KaryMan, interesanti :) Neskatoties uz to , ka tev nav šeit nekāda avatara :D

Pareiz .Šaja valstī iespēju maz ir izveidot labu dzīvi un vecumdienas aizvadīt bez bēdu.

Lienam zem eiropas savienības un klausam visiem likumiem , visam paiekrītam un taml.

Domājams nākošgad būs Lv vēl trakāk kad pacels elektoenerģijas tarifus par 40%.

Pielienam Asv un citām valstīm , lai tā vietā veidotu tuvākas attiecības vēl gan ekanomiski gan savadāk ar kaimiņvalstīm - Skandināvu zemes un ta pati Krievija .Kāmēr tās pašas Vācijas un taml itkā nosoda Krieviju saitībā ar Ukrainu , bet redz militāra sadarbība un pat apbruņojuma piegāde :D a mēs klausam tik ko citi saka un paši nespējam padomat ar savu galvu , ka tāda Amerika pari okeānam tapat vien nelien.Pierādijumi -Vjetnam , Irāka , Sīrija un taml , kur pēc viņiem paliek posts lielāks kā tur bijis pirms , bet redz viņuis nenosoda.

Mēs ,kā loši visu likvidējam valstī , vairs drīz vien nebūs nekādas nopietnas ražošanas LV kur daļēji pie vainas Eiropas Savienība un daļēji tie paši Atmodas laika patrioti kas nolaida visu uz grunti ar visām privatizācijām un taml .Un tagad vēl pie varas sēd tādi ka Godmanis kas gudri tik dirš , ka mums nebija tad un tad citas iespējas , lai arī vienmēr tāda ir . Bankas brūk viena pēc otras un kā piemēram valsts blāba Pareks Banku .... .Un īsi pēc tam nācas ņemt strptausytisko valūtas fondu naudu , reformas veikt.Slimnīcas šdā garā ar drīz būs pa reģioniem tik vidzeme , zemgale un taml tapat ar skolām. A tas viss izdevumi attālums un taml .Bet tak tā būs lbak zin teikt kabinetos sēdošie dzīve ies uz augšu un iet itkā pēc viņu domām.Bagāts 1 paliek bagātāks tā vietā 10 nabadzīgāki. Ehh sūdu bedre ne valsts ... .

Te par tautu netiek domāts.

Pareiz , ka dzīvo tur es are labprāt uz Norvēģiju dotos , betr nav tādas iespējas pašlaik.

Tev kā pastniekam pat visu mūžu nostrādājot būs iespaidīga pensija vecumdienas un kā jau pats minēji tagad vari dzīvot labi salidzinājumaa kaut vai ja latvijā pastrādātu kā pastnieks.

Atbalstu aizbraucējus un kuri domā aizbraukt. Nav ko dzīvi laist vējā te ja kur citur ir iespējas sasniegt to ko vēlies no dzīves vai vismaz no dzīvot dzīvi labi.



.
.


Korijs
Piektdiena, 11.07.2014, 0:54:03 | Ieraksts #3
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Korijs raksta .. :

nu te ir kā ir, pats vismaz kādu gadu paņēmis jau esmu pauzi ucoz sabiedrībā, toties priecē, ka joprojām šeit ir kas nāk un kaut ko iedrukā :)

ko tad pats negrasies piebeigt to iesākto spēli? tolaik vēl radās interese līdzdarboties, jo samērā interesanti radīt savu spēli.


Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM

JackDaniel
Piektdiena, 11.07.2014, 11:46:15 | Ieraksts #4
FORUMA APSARGS
Foruma ieraksti: 637

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@JackDaniel raksta .. :

Korijs, Tas jā,es pagaidām cenšos pie savas spēlītes darboties :D,pagaidām uz 3Ds Max ņemos un scēnas utt. Plus vēl kko pamācos :D

Paraksta nav

KaryMan
Piektdiena, 11.07.2014, 6:16:00 | Ieraksts #5
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 39

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@KaryMan raksta .. :

Quote Korijs ()
ko tad pats negrasies piebeigt to iesākto spēli?

Nu, jo ir tā, ka viss baigi ievilkās, bija doma pabeigt noteiktajā termiņā, bet viss strauji mainījās, pienāca piedāvājjumi, un viss kas tāds, un, ja es ņemtu to visu līdzi uz Zviedriju, es nespētu koncentrēties, jo mums darbs ir naktīs (mana maiņa), un pa dienām es cenšos pagulēt, un vakarā pa pilsētu, un naktīatkal uz darbu, tapēc galīgi nesanāk, bet visi vajadzīgie faili ir, nekas nav pazudis, viss stāv mapēs, bet vai man to tagad vajag? - es nezinu, varbū nākotnē atsākšu, bet stipri šaubos, ja nu vienīgi uzdāvināšu kādam jau gandrīz pabeigtu, tik lai otra persona parušinās pa to visu! :)


Paraksta nav

uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // BRĪVĀS SARUNAS » Par ne tēmu » Laiks atgriezties..
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

UWM apmeklēja:

RESPEKTABLĀKIE PORTĀLA FORUMA KLAVIATŪRISTI :
Foruma viszinis
Korijs
UWM karma: 380
Foruma atkarīgais
wuxmachine
UWM karma: 157
Foruma atkarīgais
Robiits
UWM karma: 87
Foruma šamanis
0wn3r
UWM karma: 80
Foruma atkarīgais
H[o_0]LiGaN
UWM karma: 78
Foruma atkarīgais
Spanky
UWM karma: 76
Foruma viszinis
Ar4ssS
UWM karma: 74
Foruma atkarīgais
Profth3tic
UWM karma: 55
Foruma atkarīgais
emciits
UWM karma: 52
Foruma atkarīgais
JackDaniel
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Antikrists
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Ken_D
UWM karma: 50
Ielāde...