jā ,man ar tā ir, būtu labi ,ja kāds atrastu to smile.php ,varētu izdzēst! Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
Kodos nav iebāsts.. Vienkārši viens bloķētais lietotājs ir tos brīnumus salicis komentāros un forumā, kamēr neizdzēsīs, tikmēr tā problēma būs. Paraksta nav
karoče izdzēsu visus viņa rakstus, komentārus un visu pārējo. varat pārbaudīt. man neko vairs nerādija ,bet ja rāda, tad rakņāšos tālāk pa kodiem :) dodiet ziņu !! Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
LeHTML, lejupielāde CCleaner. Tas tev dzēsīs visu nevajadzīgo. reklāmas kas metās virsū ,vēsturi , kešatmiņu u.c sudus . !! tikai noklikšķini parlūkpogramu un adzīmē ko tev vajag izdzēst ko ne laba programma .viegli visu var saprast programma pieejama latviešu valodā ....
soony, tikai ievietots caur bildi uztaisīts vīrusiņš ,un meta ārā tādu logu. nekādi cleaneri nav vajadzīgi, un ar to neko nepanāks! cik noprotu viss ir kārtībā, slēdzu ciet! Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112