Mans pirmais dizains!
|
|
|
|
|
|
Profth3tic
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 580
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Profth3tic raksta .. :
beidzot sagaidiju šo momentu.
tātad. 1) Fonts pa lielu ,tas nekas ,ka kodējot būs cits ,ja tu parādītu šo pircējam viņš tevi pasūtītu ,es atvainojos, dirst ,un paliktu tu bešā. 2) Zīmējot fontam nav jābūt sharpen, bet gan uzlikts uz "none" ,lai izskatītos kvalitatīvi 3) Uzkodējot ,navigācija galīgi neizskatītos ,jeb īsāk izsakoties izkatītos pēc sūda. 4) Tooltips galīgi garām, dzīvājā piemērā ,baigā šmuce sanāktu. 5) Līnijas zem jaunumiem. Outer glow , neiederētos vismaz tajā vietā. 6) Fonti ir daudz palielu ,un kopā dizaina containers ir maziņš. 7) Monitoros labāk izskatītos tās adreses bez ēnas 8) Krāsas krāsas krāsas. Ieteiktu izvelēties tādas ,kas iet kopā ar fonu.
Nu tas ir tas ,ko es redzu no savas puses. Esi centies ,pirmais ir labs ,pat varētu teikt ļoti labs ,ja būtu jāvērtē tad noteikti būtu 7 Ja taisies zīmēt nākamo ,paskaties šos 8 ieteikumus! Sorry ,ja bija par skarbu ,bet pateicu kā tas tomēr ir :)
Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
elektro zaļais "sitās acīs", bet kopumā neko vairāk nekritizējot piebidīšu tikai to, ka kā pirmais ir tiešām ok!
unn atkal jau tas stiliņš ar ārpus rāmjiem izejošajām taisnstūra malām, eh, ka tā gaume man netīk ^_^
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Profth3tic
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 580
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Profth3tic raksta .. :
emciits, Ctrl+R ,ieslēgsies Ruler. Containerus ieteiktu zīmēt paņemot Square tool ,vienkārši uzspiežot, izvēloties izmērus un tev uzmetīs jau gatavu containeri ,tā pat arī vari darīt ar pārējiem ,piemēram, blokiem hederi utt. es piemēram papriekšu uzmetu tos taisnstūrus, dažādās krāsās un skatos vai būs labi un ja ir ,tad sāku zīmēt!
Korijs, tas ir laikam tagad stilīgi ,es tādus neesmu taisijis, tikai vienā dizainā ir tāds bijis.
Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
|
|
|
|
|
|
|
|