šeit būs gan mazliet veci paši pirmie darbi gan nesen taisīti.No PS es lāgā neko nesaprotu jo skatoties kautvai tutorialus neko nejēdzu :D darbi ar C4D renderiem, kurus es sāku lietot vakar, tādēļ izsakiet savas domas un kko ko pielabot vai kkā tā, jo es vēl mācos.
Kiwie un avatari vēl pieņemami, bet Aprilia kaut kā viss neiet kopā. Manuprāt vairāk vajadzētu piestrādāt pie kopējā izskata un mēģini nepārcensties ar visādiem efektiem. Kaut gan jāsaka, ka mani irmie un tagadējie darbi diez ko neatšķiras no Tavējiem
Pirmie 2 paraksti jeb signatures - tur problēma, galvenokārt, manuprāt, ir tajā, ka viss Tev ir sadalīts pa eksperimentāliem apgabaliem - vienā vietā iemet bildi, kaut kur ielikts c4d renderis, tālāk vēlviens, tad seko 3 stilu & lielumu jeb veidu fonti (burti), un tie paši ir atšķirīgās krāsās.. veidot centies kādu kopīgu saskaņu, nevis eksperimentē gluži vai ar tādu domu - "kā vispār būtu, ja manā darbā kaut kur būtu c4d renderis, un varētu šo, šo un šo fontu stilu ielikt.." .. Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM