Lietoju Asus portatīvo datoru un nekādi nevaru atrast, kā lai uzraksta šo zīmi "\". Tildes biroja tastatūras izkārtojums sniedz iespēju uzrakstīt šo zīmi? Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
To zīmi sauc par "Slesh"un atrodas viņa virs Enter
Netēlo te gudro, slash zīme ir šī "/" , jā un backslah atrodas virs enter, bet kā, lai viņu dabū? spiežu uz tās pogas parādās šāds simbols "°", turu shift un spiežu "|" šāds parādās. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Patiešām nav neviena, kas varētu palīdzēt? Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Iesaku patestēt pogas,man tas pats bija HP datoram dažām pogām! Piemēram "@" man ir blakus enter,bet uzspiežot parādāt pēdiņas,bet uzspiežot 2,kur parādītas pēdiņas,parādās "@" Paraksta nav
Esmu testējis, uzliekot klaviatūrai krievu valodu, tā poga strādā, uzliekot latviešu parādās šis -"|" Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Lietoju Asus portatīvo datoru un nekādi nevaru atrast, kā lai uzraksta šo zīmi "\". Tildes biroja tastatūras izkārtojums sniedz iespēju uzrakstīt šo zīmi?
Man ar bija tāda problēma novilku programmu "Apostrofs" un viss aizgāja lejuplādēt var šeit - http://laacz.lv/apostrofs/
Paldies, ļoti palīdzēji! +2reputācijas tev. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.