Windows 7 Startup repair
|
|
|
Robiits
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 752
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Robiits raksta .. :
Kā parasti datoru izslēdz ar pogu vai kā parasti cilvēki Start->Izslēgt? Ja ar pogu, tad nav brīnums, ka šitādas hui*** metās virsū. Pajautāšu kaimiņam, viņš iespējams zinās, kā problēmu atrisināt.
Es personīgi ieteiktu ieslēgt kompi safe modā, kad slēdzas, tad spaidi F8 un izvēlies safe mode, tad kad ieslēdzas uztaisi system restore - Start > Programs > Accessories > System Tools > System Restore > izvēlies laiku > Next > etc. Domāju, ka šādi vajadzētu aiziet, ja nesanāk raksti.
Un ja Safe modā slēdzoties iekšā lādējas sistēmas faili un dators apstājas pie "crcdisk.sys", tad var teikt, ka ir jāpārinstalē dators vai jāatrod tādas pašas versijas windows 7 disks un caur to jāuztaisa caur to Startup repair.
Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
kas Tev ar to skanu ir? man laptopam bija tada problema, bet tur pec restartiem ta skanas ikona pati mainijas, kad nevareju skanu dabut, pat iestatijumos radija, ka nav tadas opcijas, lai to redigetu.. nu un ja, tur bija problema ar ieslegsanu un izslegsanu, iespejams, parak biezu..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|