AUDIO KARTES NOSAUKUMS :intel 82801gb ich7 Lejuplādējot draiverus nekas nemainās, itkā directx 11 jau kompī ir Tātad es noskatoties filmu ( piesledzot ar vadiem pie TV ) Atsledzoties uzreiz aiznesot uz ortu istabu vēlējos paklausīties mūziku man uzrādija ka nav skaņas. Kā arī uzstaisiju pāris restartus nekas nemainās. Dažas bildes: 1#
system restore mēģināji? Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
Varbūt pamēģini troubleshoot? Varbūt viņš kādu kļūdu atradīs Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
Audio karte ir iebūvēta portatīvajā datorā? Vnk vrbut kkas ir atgājis vaļā.
nu ja tev viņš ir kritis, vai tikts dauzīts, tad iespējams, bet ja tā vienkārši stāvējis uz galda, un tur nedaudz pārnēsāts ,nedomāju gan! Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112