Datora pārinstalēšana
|
|
Ken_D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ken_D raksta .. :
Labdien UW lietotāji! Man radusies problēma, cik esmu savus pc pārinstalējis, nekad nav bijušas problēmas, taču tagad krustēvs iedeva kaut kādu vecu kompi, kuru es pārinstalēju uz WIN7, mēģināju no sākuma uz WIN XP, bet rādas tieši, tieši tas pats. Bilde būs apakšā pielikumā.
Manam kompim nekad nekas tāds nav rādījies, mēģināju pat slēdzot iekšā spiežot DEL un tiem sūdiem ko darīt, nekā, tad arī f8, kad viņš piedāvā slēdzoties iekšā 2 variantus - ieslēgt parasto windowsu vai arī ieslēgt windows 7 setup. Nesaprotu ko darīt, man krustēvs ar, tāds, bargs, bail, ka galvu noraus. :D
Kā arī uz bildes, instalēju win7, bet rādās - Windows XP Professional Setup - WTF??
Paraksta nav
|
|
|
|
Marks
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1472
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Marks raksta .. :
Malacis esi uzinstalējis uz 1 pc 2 windos sistēmas, tas nozīmē ka tev ir 2 OS. xp un w7. Ja kompis tev nav pārāk jaudīgs, tas var radīt l;iekas problēmas. Datora bremzēšana, un nepatika pret daudzko citu.
Tev ieteiktu vēlreiz ķerties pie pārinstalēšanas. Ja reiz saki ka pc vecss, tad liec nu atpakaļ w xp.
Kad instalēsi neieinstalē trešo OS. Izdzēs primāros diskus pirms tam formatējot, tad izveido jaunu primāro partīciju kurā instalēsi Windowsu. Es ieteiktu veidot 2 partīcijas ja cietais disks sasniedz vismaz 100gb, abus uz pusēm pa +/- 50GB
Cik atceros windows xp OS prasīja 20GB vietas no cietā, tas nozīmē ja izveidosi 2 partīcijas uz pusēm tev vajadzētu palkt 29 +/- 30gb no maniem minētajiem 100GB, ja vien tev ir tik liels, es nezinu, minēju kā piemēru. Ja cietais ir mazāk kā 60GB taisi 1 partīciju :)
Un uzmanīgi lasi visas norādes ko piedāvās pie cieto disku sadaļas (Partīciju sadaļas) Un neņem ātro variantu pie failu kopēšanas / presēšanas W instalēšanas uzsākšanai. :)
Ja ir jautājumi Droši drukā man. ja vajag varu nosūtīt pa pastu 1 xp disks Windows XP Professional ar visu cd Key :)
http://myvinyldecal.shop/
Connect with me on discord: Marcis Kols
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|