homora portāls
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Sveiki! :)
Tātad meklēju šeit, iespējams, nākotnē sev partnerus iecerētajā portālā. Portāla galvenais saturs - humors.
Attiecīgi man vajadzētu arī dažus konsultantus saistībā ar uCoz moduļu iespēju izmantošanu, kā arī saistībā ar humoru dažādus ieteikumus u.tml. No darbiniekiem, ja tā var saukt - kādu filmu licēju, rakstu papildinātāju, foruma moderatoru u.c.
Interesenti uz doto brīdi būtu?
Protams, domājams, ka tas viss nerealizēsies ātrāk kā mēneša laikā.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Edža) Tas nozīmē ka ir jāpiesakās ?
+/-, bet vēlams atsaukties uz to, ko vari ieguldīt - kādā jomā / lauciņā, nevis - ņem mani.
Quote (Karsums) Kā piemēram es to daru savā lapā! :)
kāda adrese?
Quote (Ar4ssS) Mošk visi apvienojamies vienā kinoportālā
neinteresē man kinoportāli, kuri jau ir kā piedirsts ;(
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|