Meklēju kādu kas var taisīt un hostēt serverus
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Frapijs) Es vēlos atrast kādu kurš var uztaisīt un uzturēt , kaut vai dot hostingam turēt, bet lai serveris būtu online.
.. bet es ceru, ka Tu apzinies, ka par ko tādu ir jādod kaut kas tiešām taustāms pretī, ja reiz taisa, uztur & pie tam nepārtraukti uztur, kas ir darba ieguldījums un resursi, kas prasa izmaksas, kā arī ir nepieciešams tādā ziņā tiešām jaudīgs kompis, tāpēc uzreiz iesaku, ja tev nav slikti ar naudas resursiem - izmanto kādu oficiāli spēļu serveru hostingu Latvijā, veicot ikmēneša maksājumus.
+ kas par web, kuram katram portālam nezinu vai radīsies vēlme kaut ko darīt, varbūt tur 'pliks' uCoz webs.
To es saku tāpēc, lai jūs beidzot saktu veidot normālas tēmas palīgu aicināšanai, savādāk šādi tikai ir variants - nāc pakalpo man.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|