Mekleju Partneri Un Paligus
|
|
Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
Iesaku uzlikt, ka katrs var pievienot jaunumus, a Tu izskati un apstiprini, jo piemēram es par savu portālu vēlos ko ielikt. ;)Pievienots (17.08.2012, 6:40:17) --------------------------------------------- Patiesībā ideja ir laba, un man pašam ienāca prātā veidot ziņu portālu, kurā tiks translēts no citiem webiem, ka delfi, apollo, tvnet jaunumi. ;)
Bet nu iesaku tā, ka reģistrēts lietotājs var ievienot savu jaunumu, kuru tu izskati un apstiprini!!! Es poersonīgi pivienotu, nav tak grūti...
Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
man loti intereses ka jus tur saksiet kaut ko drukat par tiem portaliem, bet nu skatas, lai nav problemu ar avotiem un autortiesibam beigas, lai ari neizprotu tapat cik reali jus ko tur domajiet, gaidisu.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Profth3tic) Varētu arī tā, piemēram, man ir savs webs un es rakstu par savu webu jaunumus?
++++
visus sapnus par vkontakte, facebook pie malas un par necilajiem portaliem, katrs pieprasa savu dalu portala un informe Jusu portala lietotajus par savam lapelem ka vienota sava veida informativa portala...
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Cloud) Nu vo, laikam beidzot sapratat ka tas vis ir jabut :)
ko sapratām? neies Tev tak no draugiem, facebook neviens tajā lapā sēdēt =D
|
|
|
|
|
|