UW pakalpojumi
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Bez gariem ievadiem - meklēju kandidātus sadarbībai saistībā ar UW pakalpojumiem, respektīvi - ir pasūtījums - uzstādīt dizainu, skriptus, labot mājaslapas tehniskās problēmas, mans un topošo sadarbības partneru uzdevums ir izpildīt šos pasūtījumus pēc manām norādēm, t.i. - man pienāk pasūtījums, bet kā zināms man 95% gadījumu nav laika, iedāvāju saviem UW pakalpojumu partneriem veikt šos pasūtījumus, kā arī, protams, runa ir par maksas pakalpojumiem, par ko var nopelnīt kādu lieku latu.
Ja kādu interesē - atstājam te savu cv ar motivāciju jeb iemeslu, lai pieteiktos un tieši Jūs pieņemtu! Noteikti vēlams norādīt savus personas datus (vārds, vecums), pieredzi ar uCoz, IPB&PHP, Photoshop u.c., kas vien var būt kreatīvs jeb radošs. .. nav obligāti jābūt visām iemaņām, kuras nosaucu, pietiek ar uCoz u.tml.
Aiziet, piesakās!
Dīkdieņus man nevajag, bet tos, kuri dara un saprot kā uzlikt, labot dizainu u.tml. Protams ne jau katru dienu man pieāk kāds pasūtījums, bet nu tomēr ..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
Profth3tic
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 580
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Profth3tic raksta .. :
Daniels, 15 gadi, zīmēju dizainus ,varu uzstādīt mājaslapas ,kā arī sakodēt, ja ir vajadzība. Ar uCoz pieredze ir 2 gadi, bet šobrīd nodarbojos tikai ar IPB ,bet protams ,ja būs vajadzīga palīdzība ar uCoz ,palīdzēšu! varu arī uz Photoshop uzzīmēt headerus un citas lietas. Pašam ir bijuši 3 projekti, un šajā brīdi ir tikai viens cs.skyflex.lv Varēšu palīdzēt ar IPB uzstādīšanu un labošanu!
Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
|
|
|
|
|
|
|