Ieskats projekta eMovies tapšanā
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
neliec zem lietotājvārda to datējumu, šausmīgi lieku augstumu izveido, uzreiz pēc lietotājvārda un gatavs
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
bet kāpēc vecākas filmas tiks dzēstas? vai tas tikai ieskatam uz to rāmi?
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Sweet
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 189
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Sweet raksta .. :
Tas, kad tu gribi būt atškirīgs no citiem filmu portiem, tas ir tik apsveicami. Bet, va tik nebūs tā, kad orientējoties uz šauru darbības spektru (šajā gadījumā tikai jaunākās filmas), tu patiesībā ierobežo sava portāla aktivitāti.
Skatītāju publika ir dažāda! Vieni meklē jaunāko, bet citi atkal ko pretēju - vecākās filmas un pat Retro filmas. To es saku no savas pieredzes. Vienu brīdi bija liela vēlme skatīt retro filmiņas kas veidotas 1910 - 1940 gados ar Čarliju Čaplinu (Links uz filmu) un Misteru Pitkinu. Tad parādījās vēlme paskatīt Louis de Finess filmiņas ka veidotas 1960-1970 gados.
Vienu brīdi, es sev noorganizēju vienu Kino dienu un skatījus visas 23 Džeimsa bonda filmas sākot ar 1962 gadu. Tad bija vēlme uz Zvaigžu Karu vakaru.
Tad kad parādījās filma"Kad zeme pārstāja griezties" ar Keiānu Rīvss, tad netā atradu ši paša romāna pirmo ekranizējumu kas veidots 1953 gadā. Diezgan interesanti salīdzināt viena romāna, bet divu dažādu laikmetu ekranizējmu ar dažādu režisora skatījumiem.
Pēdējā laikā esmu kritis uz Korejiešu filmām. Tās filmas kas veidotas pēdējos 5 gados ir pat ļoti labas. Viena no labākajām kara filmām kas veidota pēdējos 5 gados ir filma "frontas līnija".
Man jau liekas, kad visas filmas kas veidotas pēdējos 10 gados, tās ir bez kaut kāda saturu. Tur vairāk ir "Ekšns" un mazāk saturs.Viņas ir tukšas! Jā, tur ir tie lielie bumi un datora efekti, bet saturs ir galīgi paškidrs.
Tāpēc reizēm gribas ko senāku, mazāk ar vizuālo efektu, bet satura ziņā bagātāku.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|
|