Šodien pabeigtais PSD dizains
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
tie zilie bloku title atēli/foni liekas, ka izceļās, kad viss pārējais saturs ir TIK sīkumains vai kā to teikt.. nu tā "uzmet aci" ātrumā, varbūt Tev tāds stiliņš, bet nu kā vēl pateikt - sīka druka visur u.tml? hedera logotipam kaut niecīgāku bildīti klāt varētu pielikt, lai nav tikai kā html ievadīts nosaukums. Kā vēl izskatīsies shoutbox bloks, ja būs ļoti gari ziņojumi? Jaunumu apraksta ovālais, melnais rāmis liekas, ka neiederas vizuāli.
Ja ierunājies par zīmēšanu uz priekšdienām un tirgošanos, ja būs kaut kas man tīkams - paņemšu. /ipb/php
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Profth3tic
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 580
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Profth3tic raksta .. :
nu viņš tā bildē savādāk izskatās, bet kad sāk taisīt pavisam savādāk ir. Quote (Korijs) Kā vēl izskatīsies shoutbox bloks, ja būs ļoti gari ziņojumi? es shoutbox uzstādijumos laikam likšu ,ja var, teksta ziņas ierobežojumu. Quote (Korijs) hedera logotipam kaut niecīgāku bildīti klāt varētu pielikt, lai nav tikai kā html ievadīts nosaukums. par to vēl es domāšu. Quote (Korijs) Jaunumu apraksta ovālais, melnais rāmis liekas, ka neiederas vizuāli. to ideju es paņēmu no viena cita, jo man pilnīgi nebija ideju jaunumiem.
nu es papriekšu sakodēšu un tad es skatīšos kā viņš vizuāli izskatās uz web nevis kā bilde.
Quote Ja ierunājies par zīmēšanu uz priekšdienām un tirgošanos, ja būs kaut kas man tīkams - paņemšu. /ipb/php vari jau arī pats pieprasīt, kā vēlies un ko vēlies un tad varētu mēģināt sataisīt :)
Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
nu ja ņem vērā tieši šo piemēru, tad par tikai psd nu nezinu vai 15 ls ...
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|