Meklēju darbiniekus
|
|
Logine
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 24
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Logine raksta .. :
Kā , jau pēc virsraksta jūs , noprotat šis ir darba sludinājums , lēkājam priecājamies , bet ar nožēlu jatzīst - bez samaksas Latos , jeb drīz Eiro. Pie tēmas - Meklēju lojālu , saprotošu darbinieku ,uz kuru es varētu paļauties . Darba pienākumi : Japievieno dažādi matriāli , Ziņas Latvijā gan Pasaulē , Anektdotes u.c. Kāds atalgojums jūs tiksiet iecelti ''Administrators'' amatā , pagaidām būs šāds atalgojums , bet drīzumā domāju , arī pievienot samaksu. Neizplūdīšu garās sarunās , vienkāŗši runājot - Man ir vajadzīgi 2 darbinieki ,ar kautcik normālu , gramatiku , un spēju orientēties internetā tas arī viss.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
Logine
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 24
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Logine raksta .. :
Biju jau nojautis , šādu komentāru - Jā , zini tāda ir statistika , bet nēesmu vairs deviņgadīgs puika , kuram ir iegribas , nē ,nē redzu šo portālu nakotnē diezgan lielu , lai neteiktu vadošu. Kapēc par samaksu , es domāju tikai vēlāk , jo rēāli man pašam nav lieki ienākumi , uz kartes 35 Ls - Pfff šo naudu notērēšu labāk pārtikai nekā maksāšu kādam citam , japabeidz studijas un tad domāšu par samaksu darbiniekiem. Nezinu spriediet paši, vai piekrist un nākt , man palīgā vai arī palikt malā jūsu izvēle. Aizmirsu piebilst pieteikumus sūtam uz PM.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Bez maksas neviens nepieteiksies, bet paši ir iepriekš jautājuši pēc "palīgstrādniekiem", nu gan līmenis ^_^
ko var ņemties, ir sava veida cilveki, kas labprāt iesaistās kaut kur jaunā, neviens no tā netiks pakārts :)
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|