Pārdodu par lētu cenu ,nesen zīmēto dizainu ,kurš tika veidots vienam cilvēkam ,bet tomēr viņam šo nevajadzēja. Tāpēc nolēmu šo pārdot ,kādam kam tiešām vajag!
Cena: 15€
Bet ne tikai par PSD! Cenā iekļaušu visu HTML/CSS kodu! Kontakti: Rakstiet vēstules šajā mājaslapā ,kurā iedošu savu skype. Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
ja augšējo joslu un lietotāja paneli vizuāli piekoriģētu, tad patiešām smuks :) un vēl padaudz to sarkano līniju malu malās.
p.s. piedod, ka te tā iekomentēju ar vērtējumu, bet man patīk Tavs stils, bet šad tad ir piebildes. Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
p.s. piedod, ka te tā iekomentēju ar vērtējumu, bet man patīk Tavs stils, bet šad tad ir piebildes.
protams ,nekad nekas nav labi ,kā teikt :D kritiku pieņemu un respektēju! paldies! :) Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
Neaizmirstiet ,ka šādi dizaini ir arī iespējami un uzstādāmi uz uCoz Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112