Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO


Sākums » 2012 » Septembris » 07
Izsakies 'Runā' pierakstos

Puslīdz daudz darba vēl palicis pie dažādiem uCoz moduļiem saistībā ar portālu, bet šobrīd puslīdz pabeigta 'Runā' pierakstu lapa, kurā portāla lietotāji var diendienā ierakstīties par saviem ikdienas notikumiem, ieteikt kādus labus jokus un vienkārši publicēt savus domu graudus .. Lai pievienotu jaunus 'Runā' pierakstus, nekas īpaši nav nepieciešams, dodamies uz http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/gb & runājam!
Skatījumi: 628 Komentāri: 1

Seko UW @ twitter.com
.. UW sociālajos tīklos ..

Beidzot UW atrodams arī twitter.com sociālajā tīklā, kurā laipni gaidīti visi topošie sekotāji, informējot Jūs par dažādām uCoz sistēmas & uCozwebmeistars portāla aktualitātēm, spied follow! uCozwebmeistars @ twitter.com - https://twitter.com/uCozwebmeistars .. Prieks kopā būt! :)
Skatījumi: 693 Komentāri: 2

UW erudīts v1
Cik daudz Tu zini par UW ?

Pirmais UW erudīts ir klāt! Pārbaudīsim Jūsu zināšanas saistībā ar uCozwebmeistars portālu, kāds tas ir bijis agrāk, kuri cilvēki to ir vadījuši u.tml, par ko arī būs iespēja saņemt punktus, bet iegūtie punkti - papildus reputācija Jums. Galvenais uzdevums - aizpildīt testu, pārdomāt atbildes un izvēlēties, Jūsuprāt, pareizo, testa beigās veicot print screen, kuru iesniedzam forumā KONKURSI sadaļā. UW erudīts v1 - ucozwebmeistars.ucoz.lv/tests , veiksmi!
Skatījumi: 824 Komentāri: 4