Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO


Sākums » Ierakstu arhīvs
Izsakies 'Runā' pierakstos

Puslīdz daudz darba vēl palicis pie dažādiem uCoz moduļiem saistībā ar portālu, bet šobrīd puslīdz pabeigta 'Runā' pierakstu lapa, kurā portāla lietotāji var diendienā ierakstīties par saviem ikdienas notikumiem, ieteikt kādus labus jokus un vienkārši publicēt savus domu graudus .. Lai pievienotu jaunus 'Runā' pierakstus, nekas īpaši nav nepieciešams, dodamies uz http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/gb & runājam!
Skatījumi: 627 Komentāri: 1

Seko UW @ twitter.com
.. UW sociālajos tīklos ..

Beidzot UW atrodams arī twitter.com sociālajā tīklā, kurā laipni gaidīti visi topošie sekotāji, informējot Jūs par dažādām uCoz sistēmas & uCozwebmeistars portāla aktualitātēm, spied follow! uCozwebmeistars @ twitter.com - https://twitter.com/uCozwebmeistars .. Prieks kopā būt! :)
Skatījumi: 692 Komentāri: 2

UW erudīts v1
Cik daudz Tu zini par UW ?

Pirmais UW erudīts ir klāt! Pārbaudīsim Jūsu zināšanas saistībā ar uCozwebmeistars portālu, kāds tas ir bijis agrāk, kuri cilvēki to ir vadījuši u.tml, par ko arī būs iespēja saņemt punktus, bet iegūtie punkti - papildus reputācija Jums. Galvenais uzdevums - aizpildīt testu, pārdomāt atbildes un izvēlēties, Jūsuprāt, pareizo, testa beigās veicot print screen, kuru iesniedzam forumā KONKURSI sadaļā. UW erudīts v1 - ucozwebmeistars.ucoz.lv/tests , veiksmi!
Skatījumi: 823 Komentāri: 4

uCozwebmeistars - uCoz system
.. ar atgriešanos jaunā izskatā ..

Ar prieku varu paziņot, ka UW portāla ieceres par jauna dizaina uzstādīšanu ir realizētas, piebilstot to, ka redzamais dizains un tā saturs ir pabeigts uz 80%, t.i. - laika gaitā tiks pabeigti remontdarbi pie jaunajām lapām un iecerēm turpmākajai portāla darbībai! No melnajām krāsām uz gaišajiem toņiem .. Paldies!

Skatījumi: 894 Komentāri: 8

UW amnestija

Pēc maniem ieskatiem un aptaujas rezultātiem - šīs dienas laikā tiks veikta "UW amnestija" lielākajai bloķēto lietotāju daļai, kuru grupa ir "Bloķēts" & IP adrese arī ir bloķēta.. Tas nozīmē - piekļuve vecajiem profiliem un iespēja izteikties UW portālā, protams, ir BET - atkārtota pārkāpuma gadījumā - nekas tāds (atbanošana) netiks veikts! Kā arī būs retie izņēmumi, kuri netiks atbloķēti, ņemot vērā pārkāpumu. Veiksmi!
Skatījumi: 804 Komentāri: 3

UW TUTORIAL CONTEST 2012
uCozwebmeistars pamācību konkurss

'Oficiālais uCoz' regulāri rīko Tutorial contests jeb Pamācību konkursus, kuros galvenais uzdevums ir vienkāršu, bet kvalitatīvu & viegli saprotamu pamācību izstrāde; tā kā laiks ir pienācis šādām aktivitātēm arī šeit @ UW, cerot uz Jūsu atsauksmi, nedaudz atvēlētā laika, pieredzes dalīšanos un dažādu balviņu iegūšanu.

Informācija par Tutorial contest - http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/77-2457-1
Skatījumi: 808 Komentāri: 4

uCozwebmeistars photoshop eksperti 2012

Sveicināti UW portāla lietotāji!
Nolēmu uzrīkot nierastu aktivitāti UW portāla PS censoņām, rīkojot UW PS eksperti 2012, kurā katram no Jums būs iespēja saņemt sava veida kritiku - ieteikumus, kurš izmanto Photoshop vai domā to darīt, tādā veidā uzlabojot savas PS prasmes.

Informācija par UW PS eksperti 2012 - http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/50-2137-1
Skatījumi: 952 Komentāri: 1

uCozwebmeistars 1 gada jubileja!

Vēlos UW portāla & savā vārdā arī Jūs sveikt ar reģistrētu lietotāju statusu šeit, aizvadot minūtes, stundas, dienas & naktis šajā portālā, uzkrājot savas zināšanas uCoz sistēmā, papildinot tās arī no savas puses, paldies Jums. Prieks, ka portāls ir salīdzinoši pietiekami apmeklēts & nevēloties lielīties, bet gribu teikt, ka UW ir populārākais LV uCoz palīdzības saits, par ko ir vēl lielāks prieks - uzturēt un papildināt to, sniegt palīdzību, cik nu tas ir iespējams laika un zināšanu ziņā, jo katrs mēs mācamies viens no otra.

Sveicu arī Jūs uCozwebmeistars 1 gada jubilejā!
Tad nu par 2 un vairākiem gadiem turpmāk @ UW! :)

Skatījumi: 795 Komentāri: 5

uCozwebmeistars - 1000

Vēlos teikt, ka man ir prieks par atsaucību no reģistrēto lietotāju skaita attiecībā uz šo portālu! :) Portāls tika atvērts šī (2011.) gada 4. janvārī - http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/2-134-1
Izaugsmes iespējas uCoz sistēmas apguvei latviešu valodā šajā portālā atļaušos teikt ir neizsmeļamas, zināšanas var tikai augt un augt - kā to dara infromācija šeit, kuru piedāvājam tieši Jums.

Veiksmīgu arī turpmāko laiku @ uCozwebmeistars!
Skatījumi: 854 Komentāri: 0

UW templates edit CONTEST v1

Pēc atsevišķiem pieprasījumiem forumā, kā arī balsojumā - konkurss saistībā ar uCoz dizainiem tiek atvērts! Šajā konkursā galvenais uzdevums ir izmantot konkursā noteikto uCoz oriģinālo dizainu, rediģēt to kā gatavu mājaslapu konkrētajā tematikā.

Konkursa informācija & pieteikšanās - http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/77-1706-1
Skatījumi: 958 Komentāri: 0

« 1 2 3 4 »