Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO


Sākums » Ierakstu arhīvs
UCOZWEBMEISTARS - Moderatoru meklējumos

Vēlos paziņot, ka meklēju @ UCOZWEBMEISTARS Moderatorus, un pieteikšanās kopš šī brīža ir atvērta forumā - http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/2-211-1 .. Vēlos aktīvāk papildināt šo latviešu valodas uCoz e-vides rokasgrāmatu ar pilnāka satura palīdzību, kuru man palīdzētu papildināt & atsevišķi uraudzīt kārtību forumā papildus cilvēki.. un tā laika gaitā ar Moderatoriem sākot, papildināt šo lapu ar vairākām lietotāju grupam, kuriem ir dažādas pieejas un uzdevumi.

Lai veicas pieteikumu iesniegšanā!
Skatījumi: 758 Komentāri: 0

UCOZWEBMEISTARS pakalpojumi

Atjaunota/papildināta informācija par UCOZWEBMEISTARS piedāvātajiem pakalpojumiem, kurus iepriekš varēja aplūkot attiecīgajā "Pakalpojumi" lapā; Papildinātā informācija atrodas forumā "Pakalpojuma pieprasījums" - ar informāciju par piedāvātajiem maksas pakalpojumiem un to izmaksām (cenas), attiecīgi šajā foruma sadaļas tēmā izveidojot rakstisku pasūtījumu!
Skatījumi: 702 Komentāri: 0

UCOZWEBMEISTARS
Jūsu UCOZ mājaslapu veidošanas palīgs..

UCOZWEBMEISTARS - palīdzība UCOZ mājaslapu izveidē & papildināšanā, kurā mēs piedāvājam dažādas pamācības, skriptus, mājaslapu dizainus, materiālus & cita veida palīdzību, tāpat arī Jūsu mājaslapu bezmaksas reklāmu.

Iepazīsimies ar atsevišķiem mājaslapas & tās foruma noteikumiem, nepārkāpsim tos & saņemsim attiecīgo palīdzību Jūsu UCOZ mājaslapas izveidei!

Kā sākuma palīgu (rokasgrāmatu) ieteiktu izmantot Informācijas, Pakalpojumu & FAQ lapas, lai saņemtu pirmo informāciju par mums un mūsu pakalpojumiem.

Mājaslapas saturs UCOZ mājaslapu palīdzības ziņā nepārtraukti tiek un tiks papildināts no administrācijas puses, galvenokārt, tāpat arī lietotājiem ir iespēja atsevišķās foruma sadaļās izpausties savās zināšanās.. sekojam līdzi - esam aktīvi un uzzinam šeit notiekošo ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 875 Komentāri: 0

« 1 2 3 4