Jaunumu izskats
|
|
Iportāls
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 58
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Iportāls raksta .. :
Sveiki, tātad lietotājs Mark.S izstrādāja speciāli man jaunumu izskatu, tātad visu pārkopējot otrā mājas lapā, neiet viss kā gribētos, sākumlapā jaunumu izskats izskatās šādi - , norauti divi jaunumi no kopējā fona, kā arī PAGE SELECTOR ir par augstu.. Mēģināju visādi ar <br> , bet nekādīgi nevaru saprast, kur vaina.. Mēģināju sazināties ar pašu jaunumu bloka izstrādātāju, bet nu diemžēl neveiksmīgi, ceru uz palīdzību.
Otrs jautājums ir šāds: Kā lai izveido tā, ka dr.lv lapās iemet linku, automātiski parādās bilde un saite, nevis kā pašlaik, veicot ierakstu - manuāli jāievieto bilde un links.. Ja nesapratāt domu, tad lūk iemetiet runā sadaļā šo linku - KOPĒ TE un šo KOPĒ TE , divas dažādas lietas , pirmajam linkam bilde uzreiz augšupielādējās, otrajam tas jādara manuāli..
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iportāls
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 58
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Iportāls raksta .. :
Es tak rakstīju, apmēram, tā kā tu raksti! Netā intelektuālo ieguvis? :D Tu smejies, vai? Priekš tam bij domāta pamatskola, vidusskola + arodvidusskola, tas, ka tu savā movieplace sēdi dienu un nakti , dročījies nenozīmē , ka citi nīkst pa netu sutkām. Man tīri peļņai nevis dročīšanai. Ko tu kunksti, ej roc, ja nemāki nopelnīt internetā, kur problēma? Tavs webs izskatās pēc kakām, nepatīkams acīm, mans, gandrīz paštaisītais,i to labāks. mama4ku nada, siisaa4ku pasasatj' nada!?
Paraksta nav
|
|
|
|
Antikrists
|
|
|
FORUMA APSARGS
Foruma ieraksti: 606
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Antikrists raksta .. :
Iportāls, Nemurgo. Es te tā nerakstiju. Tad ko tu te man virsū brūc par IQ un taml. Kā tu zini sēdu vai nē dienu un nakti.Kas tev ar to dročīšanu? Neviena meiča nedod jo ģīmī esi nepadevies vai krāns nav izdīdzis ? Nu kam ir resursi pelna , tā kā nevajag te runāt par mācēšanu. To sarunu par peļņām un taml izsmēlam Marka izveidotajā topikā.Tad ko tu te man kasies klāt par webiem , pelņām un pārejo.
Tak man pie dirsas , ka tev nepatik. Neapmeklē tad.Kas grib tas arī apmeklē.
Kas tad tur ir tik labs :D Parasts ar saturu kas ir 100 tos lv web :D
Quote Iportāls ( ) mama4ku nada, siisaa4ku pasasatj' nada!?
Man nevajag , bet tev gan ja tik bieži piesauc viņu.
====
Uzbrauc , atbildi vai nē uz šo , dari kā gribi. Man jau apnika jo ar tevi kā redzams pat normāli runat nevar jo kkas atkal nepatiks.Pat vairs nerunajot par visām lapām , peļņām un taml
Runāju par tēmu šeit , bet redz saprast neko nevarēja no manis teiktā. Savas domas izteicu , neredzu jēgu turpināt šo visu.
. .
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Par pirmo jautājumu - iedod mums appearance of entries kodu no customize design.
Par otro - ja Tu gribi bez "add new entry" iemest kaut kur linku un lai viņš automātiski nosaka to kā bildi - manuprāt, to nevarēs. Lai nu kā, tad neredzu, kur ir problēma izmantot standarta riisnājumu, izmantojot pielikumos attēlu, ja vien papildus negribi atšķirties no citiem un kādā laukā iekopēt tikai bildes saiti un appearance of entries norādīt, ka IF lauks tāds un tāds, tad
u.tml..
Grūti man Tev paskaidrot, bet domu apmēram sapratu, lai gan šaubos, jo iespējams gribi to, ko standartā uz uCoz nevar dabūt..
UN TREŠKĀRT beidziet spamot..
p.s. un ja Marks taisīja to moduļa izskatu, tad lai viņš sataisa līdz galam.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|