Random raksta skripts
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Kādam nav aizķēries 'random' raksta skripts? .. t.i. pēc katra lapas refreša, nomainās informācija u.tml ..
zinu, ka man privāti bija dots, iespējams, te publicēts, sen vairs neatceros.
paldies.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
skripts tā mierīgi darbosies, ja likšu tiešsaistes uz materiāliem? .. jo man nav paredzēts tikai ierakstītu tekstu, bet gan hiperlinkus ar a href salikt uz konkrētiem materiāliem? prasu uzreiz, varbūt zini, pagaidām bliežu kaut ko citu, kamēr iedvesma, pēc tam apskatīšos šo.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Skorpions) Katru reizi mainīt šablonos tos tekstus un infas būs pagrūti.
nu nezinu, cik grūti, jo tas jau tas pats sanāk, kas tevis dotajā skriptā, vai es lieku vienkārši tekstu un simbolus vai sazin ko vai lieku tekstu ar hiperlinku zem tā.
par informeri aizdomājos, bet tad iedomājos, piemēram, uzlieku jaunākie raksti, kā es reāli skriptā varēšu realizēt to, lai pēc katra refreša lapai, tur uzrādītos jauns jaunākais raksts, ja jaunakais ir jaunākais, neticu, ka informeris + skripts spētu uzķert mainīgus 12345 jaunākos rakstus. + uCoz informeriem laikam bija tas 30 informeru limits, man tas tūlīt būs sasniegts .. :/
p.s. un jā, konteksts, kā jau mineju - teksts ar hiperlinku uz materiālu - rakstu
|
|
|
|