sānu bloka saturs
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Iesakiet, ko reāli tādu izteikti lietderīgu, smuku varētu ievietot sānu blokā? man ideju ir daudz un es tās atdalu pēc saviem un mājaslapas ieskatiem, bet gribētu dzirdēt Jūsu ieteikumus, varbūt kaut kas būs izcili labs! Paldies
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
smuka jau smuka lapa, bet neredzu tur nekā daudz un vēl vairāk, kas derētu man.
tulkotāju jeb transleiteri man tiešām nevajag, jaunākie komentāri pats par sevi ir savā 'editā', atjaunošanas skriptu arī zinu, .. nu un pārējais aiziet pamatu-pamatos.
nu un pārējās lapās laikam paliek viens bloks? man atkal ir gandrīz katram modulim savs global blocks ar savu saturu.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Skorpions raksta .. :
man jau ir tāda lieta, kad viens no WOT oficiālajiem nosacījumiem, kas skar "World of Tanks" fanu lapas, ir tas, kad lapās ir jābūt redzamai izejai uz viņu oficiālo resursu un tehniskā atbalsta dienestu + ir jābūt redzamai diskusijas sadaļai un iespēja lietot multi langvidžu. Tāpēc man tā ir! Tas ir tad, ja es savu lapeli gribu palaist pa WOT prezentācijas oficiālajiem kanāliem.
Pluss, sānu blokam jau ir jābūt tādam, kas informē tevi pa to, ko tu vari atrast arī citos moduļos. Ja tev vienā modulī, sānu blokā būs tikai tā infa kas ir tikai tanī modulī, tad jau tas sanāk kā stilizēts meny.
Un pārāk daudz jau arī nevar sabāzt tanī sānu blokā, tad lapu sāks bremzēt... un ne katram tie dzelži ir jaudīgi lai pavilktu.
Paraksta nav
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
bet kas tad reāli var bremzēt sānu blokā, ja par daudz inf? reāli tur ir tikai kāds kodiņš, retos gadījumos maza ikona.
|
|
|
|
|