iPoint priekš uCoz
|
|
H[o_0]LiGaN
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 827
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@H[o_0]LiGaN raksta .. :
Pamats paliek tāds pats, bet priekš katra lietotāja, kurš pasūta, kādu privilēģiju ņemsim nost pointus ar nosacijumiem :)
Kā uzlikt risinājumu: Šo daļu liekam pašā [CP>Design>Users>User profile] apakšā.
Code <script type="text/javascript">$(document).ready(function(){var cmnt = $_COM_ENTRIES$*1; var blog = $_BLOG_ENTRIES$; var snyat = $_PHOTO_ENTRIES$*1.0; var load = $_LOAD_ENTRIES$*0.05; var ncmnt = cmnt.toFixed(2); var tfrm = $_FORUM_ENTRIES$*1.0; var ntfrm = tfrm.toFixed(2); var nload = load.toFixed(2); var repa = $_REPUTATION$*0.1; var nrepa = repa.toFixed(2); var adwr = $AWARDS$*0.1; var nadwr = adwr.toFixed(2); var pred = $_BOARD_ENTRIES$; var regs = 5; var norm = blog+cmnt+tfrm+load+repa+regs-pred+snyat<?if ($USER_ID$=1)?>-5<?endif?>; <?if($_BAN_PERCENT$)?><?if($_BAN_PERCENT$=0)?>bans = 0;<?else?>var bans = ((norm/100)*$_BAN_PERCENT$);<?endif?> var aftr = norm-bans; <?else?>var aftr = norm; bans = 0;<?endif?>var resalt = aftr.toFixed(2); _why = '<fieldset><legend>Duff Litri par aktivitāti:</legend>Par komentāriem: <b>' + ncmnt + '</b><br>Par forumu: <b>' + ntfrm + '</b><br>Par reputāciju: <b>' + nrepa + '</b><br>Par reģistrāciju: <b>5.00</b><hr></b>Noņemts par aizrādijumiem: <b>' + bans + '</b><br>Noņemtas balles: <b>' + snyat + '</b> </fieldset><fieldset><legend>Duff Litri</legen>Kopa Duff Litri:<b>' + resalt + '</b><br></fieldset>'; $("#raitng").html(resalt);});</script> Pieveršam uzmanību šitai daļai "<?if ($USER_ID$=1)?>-5<?endif?>" Tur parādīts, ka administrātoram atņem 5 iPointus. Citiem lietotājiem lai atņemt iPointus jānomaina ID un iPointu skaitu. iPointu skaits, kuru gribi atņemt oblgāti jābūt negatīvam, jeb mīnusā. Ja esat atņēmis vienu reizi otro reizi nosacijumu nav jāraksta, var tajā bāšā vajag tikai mainīt atņemto iPointu skaitu. ;)
Šo skripta daļu liekam tur kur gribam redzēt iPointu skaitu: Code <div class="udtb"><div class="udtlb">Balles:</div><b><a href="#" id="raitng" onclick="new _uWnd('rait', 'Balles', 390, 200, {align: 0},_why);return false;">Lietotāja baļļu ielāde</a></div></b>
Šī risinājuma plusi: Nav jābende Photo moduli. Sī risinājuma mīnusi: Bieži būs jālien Control panelī.
Autors: H[o_0]LiGaN Avot: http://simpsons.lv/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
H[o_0]LiGaN
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 827
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@H[o_0]LiGaN raksta .. :
MarkusRiverside, apsveicu tev, bet šī skripta autors ir ForuCoz.com, tātad, manuprāt, nav jābūt tik lecīgam. Otrkārt, es uztaisīju nozimīgu uzlabojumu. Tagad nebendējas modulis /photo. Tāpēc es uzskatu, ka repututāciju. P.S. Code Skaties uzmanīgāk ko liec, pārliecinies vai tada nau.... un tu šaja esi tikai 1 fignu izmainijis. Tas nenozime ka tas ir kas savadaks vai pat cits Ja es nomainītu tikai nosaukumus mainīgajiem vai vēl trakāk, iPoint nomainītu uz uPoint un teikt, ka tas ir mans autordarbs, tad es tevi vēl saprastu, bet šajā gadijumā, es esmu nevis izmainijis kaut-ko, bet modernizējis skriptu, pilnībā, ka tagad viņš nav atkarīgs no kat-kāda moduļa vai no cepumiņiem.
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Lūdzu iztiksim bez liekiem pārpratumiem, skaidrojaties privāti vai arī es palikšu pavisam nopietns sakarā ar tēmas piesārņošanu, dalot to, kuram pieder publicēšanas tiesības. Viens ielika iepriekš, otrs izmainīja kaut ko un ielika vēlāk - nevienam no tā gabals nenokritīs, ja te būs kārtējais savstarpēji līdzīgais materiāls. Vienīgi Huligāns sevi minējis kā autoru, kur pats beigās min jau citu autoru.
-- neatbildiet uz šo --
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|