Online lietotāju skaita sekojošs uzrādītājs
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
1. Dodamies uz lapu ar HTML kodiem, kur vēlamies redzēt skriptu darbībā, kurš attēlos online lietotāju skaitu 2. Ievietojam skriptu:
Code <script type="text/javascript" src="http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/js/radarurl_widget.js"></script><script type="text/javascript">radarurl_call_radar_widget("Small", "Blue","bottomright")</script><noscript><a href="http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/">UCOZWEBMEISTARS</a></noscript>
3. Iznākums:
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Nightmare_ReMbo) kpc uzspiežot viņš izmet kkādu radarurl? nevar to kaut kā nomainīt tā lai redzētu kas pa tiešām ir ONLIN'ā??
jo tas ir šī skripta izdevējs. ja gribi, lai redz, kas online, tad izmanto citas iespējas, šeit ir tikai tas, ko redzi
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Sprg) Es Protams nezinu bet man nekas es ielieku kodu bet man nekas neuzradas
Lai atrisinatu Tavu problemu, man, protams, vajadzetu zinat, kur tiesi so skriptu esi licis.
Uzraksti, ludzu, rakstiski, kur tiesi liki skriptu + ieliec linku uz skrina bildi, kur redzams skripts starp citiem kodiem vai kas Tev tur ir vinam blakus.
|
|
|
|
|