WOS CS serveru monitori
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
1. Dodamies uz Admina Paneli - http://adrese.ucoz.lv/panel/?a=cp 2. Customize design - Global blocks - izvēlamies, kuras puses novietojumā vēlamies redzēt monitorus (Top, bottom, firs, second)
PIEBILDE
ne visiem dizainiem nosaukums būs tāds pats kā mana piemēra attēlā! iespējams, ka šie bloki atrodas Customize design - Site pages, vai arī ar citu nosaukumu, piemēram - Containers
3. Izveidojam jaunu bloku bez satura, saturam paredzētajā vietā ievietojot:
Code <br><iframe src='http://cs.wos.lv/?q=wsmsys &server=cs.aimskillz.lv &port=27015 &show_map=1 map_photo= map_img_extension=.jpg &map_width=100 &map_height=72 &bgcolor= &border=0 &font_color=FFFFFF &font_size=8 &error_color=000000 &line_color=FFFFFF &players_title_color=666CFF &name_color=C0C0C0 &players_table_width=240 &player_nick_length=20 &show_players=0 &language=lv' name=wsms width=175 height=135 border=0 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0 scrolling=no></iframe><br> <p><br><iframe src='http://cs.wos.lv/?q=wsmsys &server=csdm.kso.lv &port=27015 &show_map=1 map_photo= map_img_extension=.jpg &map_width=100 &map_height=72 &bgcolor= &border=0 &font_color=FFFFFF &font_size=8 &error_color=000000 &line_color=FFFFFF &players_title_color=666CFF &name_color=C0C0C0 &players_table_width=240 &player_nick_length=20 &show_players=0 &language=lv' name=wsms width=175 height=135 border=0 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0 scrolling=no></iframe><br></p>
&server - šajā vietā ievadām sava CS servera adresi!
4. Iznākums:
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (NicE) der arii css serveriem? neesmu pārbaudījis, pieturos pie 1.6, bet nu monitors paliek monitors
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Yamaha) Nesanāk !!! man nekas neparādās !!!!!!!!!!! atstāj tādu, kā esi uzlicis, iedod adresi, paskatīšos!
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Tev jau ir attēlā redzama daļa no http://cs.wos.lv/ izvēlnes, no kā arī ir šis skripts, bet man vēl uz kāda cita saita stāv šis monitoru kods un darbojas kā vajag! Parādi man savu mājaslapu un pasaki, kur esi šo visu ievietojis!
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (|ADMIN|magnuss) es takā izmeiģinu jo man drīz būs cs main serveris bet man rāda šitā: BILDE! spiest šeit!
parādi man serveru monitora bloka visu saturu, ja jau Tev uzrādās kaut kāds - ierakstu nav + samaini pick.lv adresi uz savu! Ja viens serveris, tad ātri un ērti samaini no pick uz savu, nodzēs pirmo, lieko daļu, kas traucē..
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Korijs) parādi man serveru monitora bloka visu saturu Quote (|ADMIN|magnuss) kad nodzes to pirmo iedalu ta otra arii aiziet griistee un tur arii raada nav ierakstu
ja runā tālāk, tad vispirms atbildi uz manu jautājumu, lūgumu :)
|
|
|
|