Pamēģini pārinstalēt shoutbox. Atceros man kādreiz bija kas līdzīgs savam weba, bet beigās atklājās, ka tas bija hakeru uzbrukums. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
ja godigi. tad tavs shoutbox, man liekas nesaskan ar tavu ipb. man liekas ka man kautkur metajas uz C, kas varetu iet. un robiit. tas ja hakeri uzbruk tavai lapai, shoutboxam neko nemaina. OMG. raksti man skypā markis.riverside sodien ap vakaru busu n tad paskatisos tev to shoutboxu.
PS. man arī tāda situacija sauma bija ka shoubox negribeja iet. pamekleju citu un aizgaja http://myvinyldecal.shop/
un robiit. tas ja hakeri uzbruk tavai lapai, shoutboxam neko nemaina. OMG.
Viņi vnk bija kko izdarījuši tieši ar ipb failiem un nevarēja neko pievienot - topikus, postus, čata ziņas. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Robiits, tas ka vini tev konkretas lietas izdarija, tas varbut, bet kad parasti uzbruk tad ari lapu nemaz tik vienkarsi nav savest apakal. parasti tad visa lapa reinstall.
Tirluks, ido skype niku pats uzaicinasu. un skatos ka tava lapa sms itka uzlikt bet kad ieej nekas nestrada a foruma jau temats ka sms salikts. :D.