Sveiki. Var kaut kā dabūt, kā piemēram indeedā, ka ir atsevišķi sākumlapa un forums. Man nekādi neizdevās uztaisīt. Tā kad sākumā(index.php) ir jaunumi un ir arī viss tas headeris un izvēlne un pārējie mēsli un atsevišķi iet forums(forum.php). paldies Neesi skops! Piespied reputācijai!
tas viss ir ļoti vienkārši, forumu instalee mapē forums nevis root mapē. Un guglā, vai tepat @ UW PHp scriptus priekš IPB un gatavs :) http://myvinyldecal.shop/
dari vieglāko variantu, lai ir jaunā mapē un vnk apvieno ar dizainu, tā būs daudz vieglāk.
ir jau daudzi varianti. var arī uzinstalēt forumu ,noņemt visus logo utt. izveidot jaunu mapi,piemēram forums, un ar iframe ielikt foruma indexu, bet tad tur atkal ir jālabo. ja esi iesācējs ,ņem to vieglāko variantu Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
iFrame nav tas labais risinājums šādam pasākumam, vakarā uz localhosta uzfilmēšu ka tas darās, vismaz es kā daru :D
nu es jau teicu, ka ar iframe tur baigais čakars būtu, bet var ,ja māk. Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
Aij, navajag. Sadzīvošu. Un i to netaisos likt citā mapē viņu jo jau uzinstalēts un topiki jau daudzi sarakstīti u.tt Neesi skops! Piespied reputācijai!