Canaan
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 6
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Canaan raksta .. :
tātad.. kāds nezin kas par vainu?:
Ik reizi, kā izmantoju konstruktoru.. kko pamainu un saglabāju man gļuki visādi- piemēram, vislaik bija pēc saglabāšanas čats, kur viņš vislaik un vēl čats izvelnes vietā (menu vietā) .. ik reizi man iekš the first container nomainas $SMENU_1$ uz $CHAT_BOX$ un nosaukums blokam ar "čats", bet protams es to nomainu atpakaļ.. tomēr traucē vislaik visu pa jaunu likt.. vēl tagad kur tie nosaukumi augšā (piem. izvelne,statistika, čats, meklēšana utt.) vietā ieliku jaunās, paša veidotās bildītes.. un pēc konstrukcijas saglabāšanas - labajā pusē visiem bildītes ir "ielogoties" un kreisā pusē "izvēlne" .. es bildītes, saprotiet liku aizvietojot the first container sadaļā un the second countainer sadaļu random bildītes.. (uCoz dizaina sākumbildes) ceru, ka sapratīsiet, nepārpatīsiet un palīdzēsiet ;)
Paraksta nav
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
HTML konstruktors ir visas lapas HTML pamats, ja viņu liec no jauna, tad arī nomainās viss no jauna kā bijis sākumā @ konstruktors, tāpēc pēc tā uzstādīšanas nelabo pašas lapas @ Admina panelī, bet gan salabo visu kontruktoru un tikai tad liec.. tālāk atstāj Admina panelī labojumus sīkāk niansēm.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|