Tātad man ir sekojoša problēma ar informeri jaunākie foruma ieraksti. Es uzliku pie user opcijām ka Viesi nevar apskatīt forumu un kad es esmu ielogojies savā admina profilā man parāda šo-
Ceru ka palīdzēsiet :) Kā pateicību ielikšu + Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
man bija tas pats ar filmām. iesaku paskatīties, vai tev kā adminam ir pieeja skatīt forumu (VISI ķeksīši permissions listē)
vienkāršākais bija uzlikt ar <?if?> tegiem lai nevar skatīt foruu un filmas, citu risinājumu es neatradu.
Varbūt vari ielikt to kodu ar <?if?> tegiem lai nevarētu apskatīt forumu? Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Šādas tēmas ir bijušas vismaz 2, risinājums var slēpties pareizā lietotāju grupu pieeju izdalīšanā - iestatīšanā, bet vēl, ko pats noteikti ieteiktu - atļauj visām grupām pieeju forumam, izdzēs informeri no bloka, izdzēs pašu informeri, uzliec tad visu no jauna! Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
Paldies tgd viss kārtībā. Labots Tomēr kļūdījos nekas nav kārtībā :@ Varbūt kāds var izpalīdzēt ar kādu kodu? Piemēram tā lai to informeri rāda visiem izņemot Viesiem? Labots Tagad viis patiešām ir kārtība. Atlika vien $BODY$ vietā iekopēt šādu kodiņu -
Ja nu kādam citam tāda problēma tad var darīt šādi! Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.