Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO

Ierakstus pievienot var tikai reģistrējies lietotājs!
  UWM AKTUĀLI: DISKUSIJA: Reputācijas restarts - DISKUSIJA: Steam spēļu izloze - NODERĪGI: "CW sistēma" uCoz modulī
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Lugums izveidot dizainu, sada veida (Iespejams par naudu) !
rufus7
Trešdiena, 23.11.2011, 6:36:02 | Ieraksts #1
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 19

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@rufus7 raksta .. :

Sveicināta ucozwebmeisters tauta, nezinu vai jūs palīdzēsiet bet ļoti ceru uz jūsu atsaucību, ļoti vēlētos lai kāds uztaisītu šada tipa webu, lūk painta sazimēts, atlīdzība varētu būt 5ls.

Tātad vēlos pastāstīt kam kā jābūt.

Sāksim ar augšu, kā redzat stūri ir logo nhl, vajadzētu lai uz tā logo uzpiežot atverās jauns page, kur būtu nu kautkāda info.

Čats, čatam vajag tādu funkciju ka redz tikai pēdejos 1,2 rakstus un pats no sākuma sadaļas nevar rakstīt, atverot sadaļu čats tur varētu arī čatot un tas parādītos mājaslapas sākumā pie čata tiem pēdejā 1,2 ieraksta.

Izvelne protams, uzspiežot vajadzētu lai atverās vienkārši lapa ar info un tas viss būtu apakšā zem bildes un pēdējiem jaunumiem.

Logins, vajadzētu smuku loginu nav svarīgi kāds nu tā lai piestāv webam un kad ielogojas, tur varētu parādīties profils, vai arī vienkarši kāda bilde saistība ar hokeju, jo ielogoties vajag tikai lai foruma, čata ko pateiktu un pievienotu failus.

Tur kur ir pēdējie jaunumi vajadzētu uztaisīt tā, kad uzraksta jaunu rakstu, tad tas parādas secība no augšas tur kur ir Sezona Sāksies 7. Janvāri, bet atiecīgi sezona saksies 7. Janvāri noslīdz vienu vietu zemāk, un pats pēdejais kā Mājaslapas atvēršanas pazūd jo tas jau būtu pietiekami vecs, 5,6 jaunums pēc kārtas.
Tur kur ir bilde Hokejists, un apakšā raksts vajadzētu vienkārši ielikt kādu bildi, apakšā rakstu bet tas mainītos tikai atkarīgi no manis , to ko es uzrakstītu.

Pēdējie foruma ieraksti tāds pats princips kā pēdejiem jaunumiem, parādas tik topika nosaukums uzspiežot atverās noteiktais topiks, un tad kad atver jaunu topiku, 1 topiks noslīdz zemāk, bet pēdejais pazūd jo tas skaitās atkal vecais, cerams sapratāt.

Atvērtie mini turnīri, vajadzētu atstat brīvu vietu kur es pats varētu uzlikt mazu skriptu, nu logo, kāds turnīrs un link kur uzspiež lai piesakās.

Apakšā būtu labi ja būtu © NHL Gamers 2011.

Webs varētu būt tāda ledus nokrāsa vai pelēcīgā, bet tā lai smuks, un vajadzētu biš plašāku nekā tur ir bildē ko es ieliku, ja taisītājam ir kāda ideja vel var ielikt, ja domā ka tas būs labums webam.

ĻOTI LIELS LŪGUMS KA KĀDS UZTAISīS, SAPROTU SMAGS DARBS, JA MĀJASLAPA TIEŠĀM BūS TĀDA KĀDU MAN PATIKS VAI PĒC PARAUGU SKRĪNA ESMU GATAVS ŠĶIRTIES NO 5 LATIEM UN ADOT TOS DARBA TAISĪTĀJAM.

Paraksta nav

Edža
Trešdiena, 23.11.2011, 7:46:15 | Ieraksts #2
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 280

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Edža raksta .. :

Man liekas ka mājas lappā bīja kur varēja pa naudu nopirkt dizainu lai uztaisa ;)

Paraksta nav

rufus7
Trešdiena, 23.11.2011, 7:57:15 | Ieraksts #3
PRASTS BIEDRS

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:
@rufus7 raksta .. :

Quote (Mirusais)
Man liekas ka mājas lappā bīja kur varēja pa naudu nopirkt dizainu lai uztaisa ;)

Butu labi ja kads te uztaisitu, vai iedotu kadu kursh uztaisis pa naudu.

Paraksta nav

Korijs
Trešdiena, 23.11.2011, 9:22:31 | Ieraksts #4
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Korijs raksta .. :

Es elementāri varu no kāda gatava neoriģinālā uztaisīt savu variantu Tev u.tml, bet tas ir iespējams laika gaitā, nevis tagad - uzreiz vai 2dienu laikā u.tml, par cik Tev tās prasības nav nekas īpašs, bet ari 100% pārliecība, ka pieprasīsi vēl un vēl.

Un vēl varēji uzreiz ieskatīties: http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/25

Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM

rufus7
Trešdiena, 23.11.2011, 9:36:10 | Ieraksts #5
PRASTS BIEDRS

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:
@rufus7 raksta .. :

Korij labi ja tu varetu, varam vienoties par tiem 5 latiem, jo skatos ka tu esi labs dizainu taisitajs, daudz dizaini tev, bet gribetos tadu ka skrina, ja bus tads tad varam vienoties.

Paraksta nav

Korijs
Trešdiena, 23.11.2011, 10:15:13 | Ieraksts #6
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Korijs raksta .. :

No tāda skrīna noteikti nevar 100% noteikt tavu domu gājienu un vēlmes, sazinamies privāti, sarunāsim šo to.

Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

UWM apmeklēja:

RESPEKTABLĀKIE PORTĀLA FORUMA KLAVIATŪRISTI :
Foruma viszinis
Korijs
UWM karma: 380
Foruma atkarīgais
wuxmachine
UWM karma: 157
Foruma atkarīgais