Sākumlapas čatā nevar neko ierakstīt
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Ko tu tam čatam esi mainījis kodos, ka iepriekš gāja un tagad neiet? vai neesi domājis customize design nospiest restore default čatam?
Bet par to, kad ielogojas lapā un izlec tas kodu saturs, domā nu ko esi savā panelī licis lieku vai nepareizi pirms pāris dienām, par cik jau iepriekš to redzēju tikai tagad biju aizsvinējies, lai atgādinātu.
vari man pmā atkal iedot AP datus, aplūkošu kaut kad rītdien.
un vispār Tavs portāls ļoti lago - ilgi lādē, esi smagi pārbāzis.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (WOOXMACHINE) Tikko arī pajautāju - viņiem arī nekas nelago. Iespējams Jums dators slikts?
iespējams nē? reāli kojās pie jauna laptopa, kurš noteikti ir jaudīgs un par interneta ātrumu nemaz nerunājot - lago, mājās tagad esmu - lago; kāpēc citiem nelago? jo viņi noteikti tur dienu dienā iet un visi liekie faili jau ir PC salādējušies.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (wuxmachine) Šo var vērt ciet, problēma atrisināta. :)
man liekas, ka es sākšu ignorēt palīdzības prasītājus, kas mēdz izdarīt beigās ta - prasa palīdzību un pasaka, izlaboju, BET KĀDĀ VEIDĀ? Es domāju tas tomēr noderētu arī citiem vismaz zināt kā šādas kļūdas labot.
|
|
|
|
|