ļūk šajā bildē var redzēt zem seriāla tādu kā sēriju pārslēdzēju.. tā kā man filmas , gan seriāli ir bloga modulī gribēju zinat kā šādu seriālu parslēdzēju varētu dabūt un liekot seriālu vienkarši palikt apakšā. Varbūt to var uztaisīt caur informeri bet nēesmu mēginājis.
Blogā tu ar informeriem to neuztaisīs. Tad jau labāk ir izmantot Birkas (Tags). Izskatīsies tas apmēram šādi: http://ligzda.ucoz.lv/blog/2011-12-21-54 (Līdzīgie video). Tad tu izmantosi operatoru
Code
<?$RELATED_ENTRIES$(10)?>
Es jau kaut kad vienreiz rakstīju, kad blogs patiesībā ir diezgan nepateicīgs, lai no viņa uztaisītu kaut ko citu tikai ne blogu. Paraksta nav
Nu jā man arī tā liekas gribēju sataisīīt seriālus (site catalog) bet dizainu nevaru tur uzlikt :D itka lieku bet kad spiežu pievienot tad ieiet tada lapā kur nav dizaina.
Tur mazs čakars ar to ir , man vnk tagad visi kodi jasataisa beckopos. bet nu ok tā arī izdarīsu + abiem no manis.
Pievienots (12.03.2012, 10:24:30) --------------------------------------------- Nu es itka uztaisīju site catalog tos seriālus un kā tad man dabūt apakšā to seriālu pārslēdzēju? jo zinu ka lavalair tāds ir arī site catalog.