Lietotājiem iespēja pievienot filmas!
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (GashE^) Site news>Add new entries un to ieķeksē!
ja HTML vajag izmantot, tad Allow HTML tags when adding entries, bet uCoz automātiski ir liedzis parastajiem lietotājiem pieejas HTML saturiem, tāpēc tur nemaz nevar to uzlikt!
vienkāršāk, atlasi lietotājus pēc pieteikumiem u.tml, kuri būs filmu licēji un uzmet kaut kādu grupu ar plašākām pieejām, izņemot ķekšus no liekajiem moduļiem, atstājot, ka var izmantot satu jaunumu html pieejas.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Buks9171) Korijs, Man liekas es kādreiz biju redzējis skriptu , kurā lietotāju kurš piereģistrējas uzreiz pārmet uz kādu citu grupu! Varbūt es kko sajaucu ,bet varbūt kāds arī ir redzējis kko šim līdzīgu? Tas noderētu...
ne gluži, ka paŗmet uz kādu grupu, bet esmu redzējis, ka ir iespēja pašiem izvēlēties u.tml
vai varbūt, ka uzreiz pārmet, naktī paskatīšos, ja problēma būs aktuāla, līdz vēlākam, taisos prom.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|