Tatad es gribu lai bloki nebutu rinda uz leju bet blakam viens otram! Pastities var te: ekino.ucoz.lv Tie divi bloki kas ir zem navigacijas es gribu lai vini butu viens otram blakus! baam.do.am
kodu studijā, bez tā nekur. Domāju, ka ar float varēs. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Sapratu, ka nevēlies likt kodu :D, pie CSS stilizējuma pieliec šīs 2 rindiņas
Code
display:block; float:left;
Ja nesaproti, tad ieliec kodu un viss, protams, ja neizmanto konteinerus. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Bac man saka ka tik pec 6 dienam plusu varu iedot! :
Cerams, ka kāds no adminiem iedos man plusiņu! Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
redigeju +1, sledzu. Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM