Ieliec appearance of entries kodu. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Es varētu Tev pastāstīt un parādīt, bet tas ir jādara PM, jo man ir sarežģīti salikts, izmantoju BRIEF tagu ,kā aprakstu, kas ir iebaasts pie bildes Filmnetā un pašu message tagu izmantoju, kā video playeri + Filmnetā Source URL tagu izmantoju, kā aktierus galvenajās lomš un ATHOR email ,kā gadu :) Ja, kas varu PM skype vai kur palīdzēt to visu sakārtot. Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
Tad ieliec to kodu, tajās bildēs tāpat diži neko nevar saprast, iesaku saglabāt png formātā. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Kad pievieno video, tad liec viņu zemāk. Uztaisi vairākus break. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Tu esi izvēlējies nepareizo filmu likšanas veidu, liec filmas aprakstu augšējā logā un apakšējā tikai video kodu Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii