Sveiki, gribēju uzzināt, kā var uztaisīt, tā, lai reklāma ķip izlec kā te - vai arī esmu redzējis uz ucoza, kad tin lejā, tad ķipa reklāma līdzi slīd. Ir kāds , kas palīdzētu? Paraksta nav
ar 5k apmeklējumiem dienā jau neko dižu nedabūsi, bet jā, prasīju palīdzību, nevis lieki te kko nodirst , un jā, ja būtu admins, arī pateiktu, daudz interesantāk, lai ātrāk pielektu! un + par offtopic veidošanu pastāstītu konkrētāk! Paraksta nav
ar 5k apmeklējumiem dienā jau neko dižu nedabūsi, bet jā, prasīju palīdzību, nevis lieki te kko nodirst , un jā, ja būtu admins, arī pateiktu, daudz interesantāk, lai ātrāk pielektu! un + par offtopic veidošanu pastāstītu konkrētāk!
Ja vajag konkrēti tās reklāmas,ej reģistrējies google ads un būs :P Paraksta nav
Tu jokains neesi, mani sauc par puišeli, kaut gan pašam nav vairāk par 16 gadiem.
Tu pat reāli neesi iebraucis ko man vajag, po*uj kas tajā reklāmas vietā ir kaut vai plika meitenes čožiņa :D , bet man vajag, lai viņa izlektu, vai vnk slidinot lejā rādītos vislaik sānos.