tabulas iespraušana
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
pamēģini varbūt šādi:
Code <div> <div style="float:left"> kreisās malas saturs </div> <div style="padding-left:55px"> labās malas saturs </div> </div> <div style="clear:both"></div>
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Qwerty:
Tas, ka Tu iesmirdini "nahuj tā, nav pareizi", bet pats loģiski skaidru un saprotamu risinājumu nepasaki, liek man mainīt domas un pasūtīt Tevi dirst 2x :) ja vēl esi gatavs kaut ko sprēgāt, tad pārlasi savus "gudrinieka" ierakstus.
es neesmu ne html, ne css speciālists, es tikai dodu padomus, bet tas ko Tu te veido - tā ir klaunu parāde.
runā, lūdzu, skaidri, NEVIS TĒLO SPECIĀLISTU.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|