Piemērota moduļa izvēlēšanās priekš filmām.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
tad precizē:
-kuru moduli esi gatavs likt - atstāt, -ko tieši tajā vēlies iekļaut.
noprecizēsi, nosaukšu ko vajag
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Tev ir vieta kur rakstīt, kam tad Tev to kodu vajag?
vai tad blog modulim šis nav ?
- Entry brief description - Entry full text
nu man piemēram uz /publ moduļa ir tā, ka appearance of entries atrodas MESSAGE kods - kuru es pats ierobežoju apjoma ziņā kā sīko ievaddaļu, tad tālāk pats iemetu saiti kā "lasīt visu", kas ir pilnteksts ar vienkārū kodu kā ENTRY_URL ..
tas jau standartā tā kā ir visiem moduļiem piesaistīts pie ENTRY TITLE, pat nezinu ko Tu tur sarežģīt mēģini ..
iedod url saiti uz piemeŗu, lai man top skaidrs, kas Tev nav tapis skaidrs.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|