Dizains !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Profth3tic
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 580
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Profth3tic raksta .. :
Vika, Ken_D, nu es izmantoju Operu un man drop-down iet zem tā slaidera, tikai viens no viņiem uziet pa virsu. pārbaudi vai tev ir salikts css'ā position:relative; un man vēljoprojām rāda slaideri ārpus containera.
ja taisa mājaslapu ,datorā jābūt vismaz 2 pārlūkiem, mozilla ,opera vai chrome. moziilu neieteiktu lietot tad ,kad taisa mājaslapu ,jo viņa pārlūks parāda to ,kā īstenībā nav. tātad ,galvenie būtu chrome un opera
Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
sāku ar testa lapas balto dizainu, kad gribēju liegt MAINI uz šo balto, bet paskatoties uz melno, tiešām izskatās "uzpucēts", ka būtu žēl tāpat vien nomainīt.. un sākotnējais baltā dizaina fons ir atbaidošs.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|