Sveiki visi!
Man te atkal neliela interese vienā jautājumā..
Manam Dizainam nāca līdz filmu izkartojuma f īča,kuru nemāku izmantot/palaist.
Code
<div style="font-size: 8px;"> </div>
<?if($YEAR_FL$)?><div class="vep-year"><!--<s3297>-->Ćīä<!--</s>-->: $YEAR_FL$</div><?endif?>
<?if($PRODUCER$)?><div class="vep-producer"><!--<s6427>-->Šåęčńńåš<!--</s>-->: $PRODUCER$</div><?endif?>
<?if($ACTERS$)?><div class="vep-acters"><!--<s6428>-->Ąźņåšū<!--</s>-->: $ACTERS$</div><?endif?>
<?if($LANGUAGE$)?><div class="vep-lang"><!--<s3857>-->ßēūź<!--</s>-->: $LANGUAGE$</div><?endif?>
<?if($DURATION$)?><div class="vep-duration"><!--<s6430>-->Äėčņåėüķīńņü ģąņåščąėą<!--</s>-->: $DURATION$</div><?endif?>
<?if($VQUALITY$)?><div class="vep-vquality"><!--<s6482>-->Źą÷åńņāī āčäåīģąņåščąėą<!--</s>-->: $VQUALITY$</div><?endif?>
<?if($AUTHOR_NAME$)?><div class="vep-aname"><!--<s5173>-->Ąāņīš<!--</s>-->: $AUTHOR_NAME$</div><?endif?>
<?if($AUTHOR_EMAIL$)?><div class="vep-aemail"><!--<s6484>-->Email ąāņīšą<!--</s>-->: $AUTHOR_EMAIL$</div><?endif?>
<?if($AUTHOR_SITE$)?><div class="vep-asite"><!--<s6483>-->Ńąéņ ąāņīšą<!--</s>-->: $AUTHOR_SITE$</div><?endif?>
<?if($OTHER1$)?><div class="vep-other1"><!--<s2510>-->Äīļīėķčņåėüķīå ļīėå<!--</s>-->1: $OTHER1$</div><?endif?>
<?if($OTHER2$)?><div class="vep-other2"><!--<s2510>-->Äīļīėķčņåėüķīå ļīėå<!--</s>-->2: $OTHER2$</div><?endif?>
<?if($OTHER3$)?><div class="vep-other3"><!--<s2510>-->Äīļīėķčņåėüķīå ļīėå<!--</s>-->3: $OTHER3$</div><?endif?>
<?if($OTHER4$)?><div class="vep-other4"><!--<s2510>-->Äīļīėķčņåėüķīå ļīėå<!--</s>-->4: $OTHER4$</div><?endif?>
<?if($OTHER5$)?><div class="vep-other5"><!--<s2510>-->Äīļīėķčņåėüķīå ļīėå<!--</s>-->5: $OTHER5$</div><?endif?>
Viņš man vsipār nedarbojas un ja godīgi,es pat nesapratu kā $OTHER1$ ; $AUTHOR_SITE$ Darbojas.. Kā viņus izveidot utt?
Pielikumā ir attēls,kā apmēram būtu jāizskatās..