Es vēlētos uzzināt vai būtu tāda iespēja arī man.Tad kad uzspiež uz kādu no runā ierakstiem draugos viņš automātiski pārmet uz mājas lapu kā to var dabūt gatavu ? Piemēru varat apskatīties šeit par ko es runāju http://www.draugiem.lv/gangnam.lv/
Ieteikt podziņas kods
Code
<script type="text/javascript" src="//www.draugiem.lv/api/api.js"></script> <div id="draugiemLike"></div> <script type="text/javascript"> var p = { name:"foto-rencis", picUrl:"$PHOTO_URL$" }; new DApi.Like(p).append('draugiemLike'); </script>
Antikrists, Bildi nerāda nevaru notestēt man vajag lai uzspiežot uz bildi neatveras bilde bet uzreiz links. Caur to izstrādātājiem arī taisīju bet man nesanāk tā kā tam gangnam kad runā sadaļā uzreiz ir links nevis bilde. Nu pēdēja youtubes linkā parādīju kā vēlētos Paraksta nav
Rencis, vajag būt kā nav. Biln es tev iekopēju ko vajag likt ieliec tos kodus pogas un aizvac savu un bus.
Šo aizvāc - <script type="text/javascript" src="//www.draugiem.lv/api/api.js"></script> <div id="draugiemLike"></div> <script type="text/javascript"> var p = { name:"foto-rencis", picUrl:"http://www.foto-rencis.net/_ph/24/2/408820185.jpg?1427902228" }; new DApi.Like(p).append('draugiemLike'); </script>
Skatijos caur page source
Liec šo piemēram
<script type="text/javascript" src="//www.draugiem.lv/api/api.js"></script> <div id="draugiemLike"></div> <script type="text/javascript"> var p = { titlePrefix:"PFF" }; new DApi.Like(p).append('draugiemLike'); </script> . .
Rencis, nu jebkurā gadijumā aizvāc to. Tas sekotāju bloks , lai paliek. Kas tur tik grūts.
Code
<script type="text/javascript" src="//www.draugiem.lv/api/api.js"></script> <div id="draugiemLike"></div> <script type="text/javascript"> var p = { titlePrefix:"PFF" }; new DApi.Like(p).append('draugiemLike'); </script>
Ar šo ieteikt pogu un
Code
<meta property="og:image" content="$IMG_URL1$" />
Gan kopējot iekšā runā ierakstos linku , gan iesakot efekts spiežot uz bildes ir , ka izmet linku uz web kur matereāls . Gan iesakot ar savu draugiem lv lapu , gan ar savu profilu. . .