Dizainu pārslēdzējs
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
nespamojam te kaut kādas nezināmas ārzemju adreses, man arī izlec brīdinājums par vīrusu..
Tātad skatos, ka Tev ir tepat pieejamais Millenium dizains: http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/load....-1-0-43
.. kura kodos saturs uz dizaina krāsu nomainīšanu ir:
Code <ul id="switcher"> <li><a href="#default" class="screen1">1</a></li> <li><a href="#screen2" class="screen2">2</a></li> <li><a href="#screen3" class="screen3">3</a></li> <li><a href="#screen4" class="screen4">4</a></li>
<li><a href="#screen5" class="screen5">5</a></li> </ul>
.. bet dizaina failos (lejupielādējot to):
CSS mapē ir CSS stila faili, kuri arī atbilst Tevis nepieciešamajām izmaiņām.
Kopumā - neliels kodiņš + CSS
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (H|o_0|LiGaN) P.S. šaubos, ka uCoz webā var būt kāāds vīruss. :/
ak jel, tas nedaudz lika pasmaidīt, viņi tieši var būt pārbāzti ar vīrusiem, cik uziet, sākot ar visiem tiem kodiem, ko paši liek, ko citi liek, dažādas bildes utt; iesaku palasīt internetā par tā drošību + nolādēt anti vīrusu, lai nesaķer kādu trojanu.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (nuke) Korijs, es jau mēģināju to bet man nemainās dizains ;( Quote (nuke) Un Korijs, Man vajag lai citam dizainam nomainītu krāsu zinu tu esi gudrs lūdzu palīdzi. kam tad pieder tā mājaslapa? un kur Tu mēģināji? kā Tu mēģināji? man vajag smuku aprakstu.
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (H|o_0|LiGaN) http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/24-908-1 Quote (nuke) lai varētu nomainīt uz zaļu vai citas krāsas dizainu. .css faili man ir kuri man nepieciešami. lai nomainītu dizainam krāsu. Karoča kur pašlaik ir ir orandžīgs es gribu lai varētu nomainīt piemēram uz zaļu bildes es dabūšu priekš .css faila. Man vajag tikai to skriptu lai varētu nomainīt jeb kurš lietotājs/viesis .css failu sev tīkamāko krasu webam kuri ir pieejami mums...
Apskaties vispirms linku, ko Tev iedeva. Tālāk - sapratu Tevis teikto apmēram tā, ka gribi tikai labi, ja tos oranžīgos nomainīt, nevis visu dizaina krāsu... .. tad nu būs jāskatās kā ir tam millenium dizainam - kopumā murgs, jo Tev šis ir cits dizains, tātad citām krāsām ir jāizveido CSS stili TIEŠI ŠIM DIZAINAM.. Tev tas ir? Tālāk - viens ir CSS, bet pārējos kodus un pašu pārslēgšanas opciju kaut kur ieliki?
|
|
|
|
|
|