10 minūšu E-pasts / 10 Minute Mail
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
to, ka tēmai īpaša jēga nav - 50/50, ja runā par torentu trakeriem, tad NE VISOS var iet un reģistrēties, cik uziet, piemēram QUANTRIP vispār ielūgums izmaksā 5ls, savādāk iekšā netiksi bez kodiņa, kā arī tas pats OUTLAW jau pasen ir sabrucis, starp citu ..
bet par 10min. e-pastu, varbūt kādreiz noderēs, lai arī inbox arī taisi un taisi tos pastus, vari kaut vai neiet viņos pēc tam.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
Newoutlaw ir kā piemērs... Ja gribat pamainīšu uz filebase.ws to newoutlawu, man personigi VAIRS newoytlaw nepatīk. kapēc? 1. par tiem bugiem nav taisnība, daudzi torrenti neiet, daudzi ir miruši, visiem failiem čota pazuduši komentāri. 2. Liek maksāt 1ls mēnesi par failu vilkšanu, ja zems ratio.
par quantrip zinu, ka 5ls... Es protams vairāk izmantoju fano.lv, kur man ir labs reitings un vis oki doki, pats augšuplādēju failus filebitz.org :D :D
Bet nu būtība šai tēmai bij tāda, lai pareklamētu un iedotu citiem šo 10 min e-pastu, tas, ka raitis, te histēriski bauro tas ir lieki, ja nesaprot, ka tas newoutlaw ir tikai piemērs!!!
Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
ko nu tur par reitingu uztraukties, ja 2 dienās ielādēju 150GB, tad man $$$ ir pietiekami, lai palielinātu ratio =DD
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|