Tātad šodien es jums pastāstīšu ka uzhakot visas steam spēles Nosākuma jums vajadzēs šo http://www.lejup.lv/download.php?file=b922ca5d8e547994e3a6651c9ec94310 Kad esam viņu nokačājuši tad ejam iekšā steam mapītē kur glabājas visi steam faili tad mēs liekam failu kuru jūs nolādējāt iekšā pie steam failiem tad mēs uz viņu klikšķinam 2 reizes tad mēs spiežam Enter tad mēs gaidam tad mēs spiežam y un Enter tad atkal spiežam y un Enter ja jums vis ir sanācis precīzi pēc pamācības tad jums parādīsies tam failam ko jūs ieslēdzāt lejā Enjoy tad mēs ejam arā no programmas un ejam iekšā steam un tad vajadzētu būt visām spelēm ja jums kaukas nav sanācis rakstat man PM vai Skyp-ronaldspuke . Paraksta nav
lavalair, citām spēlēm vajag steam ,al ivarētu spēlēt onlinē. tā ir maksas programma :D
Bet CSā tā dot - var spēlēt visos pasaules serveros. Un laikam arī vairs neko. cik zinu. :D Piem spēlē team fortres 2 es izmantoju izdevību un dabūju steam pa velti, bez steam vajadzētu katru dienu ka4āt un likt updates, ar steam viņš pats saliek. Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii