CGK Gaming
|
|
Profth3tic
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 580
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Profth3tic raksta .. :
Tātad, pa cik šajā mājaslapā esmu atbildīgs par mājaslapas kārtību ,bet vairāk par projekta nākotni nezinu. Tātad ,projekts atvēries š.g. 17. novembrī un atbildīgie par mājaslapu iegādājās no manis ,kodēto dizainu un es to palīdzēju arī uzstādīt un sataisīt forumu utt. Mājaslapā ,šobrīd ir viss kārtībā, cik es skatos ,par saturu man varat neko neteikt ,jo kā jau rakstiju ,ka esmu atbildīgs par mājaslapas tehnisko stāvokli. šobrīd ir 2 serveri, 3. kkur pazudi, vai nu labo vai ko dara, es nezinu.
mājaslapa - http://cgk.lv
pub serveris - cs.cgk.lv dd2 serveris - dd2.cgk.lv
Drīz jau būs vaļā arī mans SKYFLEX :D
Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
atkal var jau pamanīt Profth3tic stiliņu, kad dizaina elementi un saturs tik maziņš, hehe
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Logine
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 24
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Logine raksta .. :
Nesaprotu, jēgu no šiem portāliem , pēc 1/2 gadiem šis portāls tiks aizklapēts , jo kādam no galvanajiem , būs vienkāŗši vienalga , un portāls aizies postā . Takā es nespēlēju cs`u ,man ir vienalga , bet kādreiz spēlēju , un besījos laukā nevarēju atrast normālu projektu , vienā '' boss'' ir psihs, otrā ''Administrātors'' ir dalbojobs, citā vispār ''Lietotāji'' vada forumu. Atceros biju Administrators Fear.elvē , ja portāls nebūtu pazudis , iespējams joprojām rukātu cs`u. Aij mazliet no tēmas , novirzījos ,bet pie tēmas pielabosi dažas problēmas , būs prīmā.
Paraksta nav
|
|
|
|
|