http://syk.ucoz.lv/
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
1. Kaut kasnav kārtībā ar mājaslapas ielādi - sākuma izskats uz pāris sekundēm - http://www.bildites.lv/images/91wb73biuyd57e5o9.png
2. Gar sāniem uz mana darba datora izskatās pārāk daudz brīvo vietu - malu ar balto māajslapas fonu.. vai nu platāka lapele jātaisa vai vismaz jāuztaisa interaktīvāks mājaslapas fons, lai nav uz baltiem klučiem sānos jāskatās
3. Man patīk šī dizaina funkcionalitāte, BET nepatīk LIELIE jaunumu izskati, kad paralēli tiem ir sīka satura sānu bloks, kur dažs vēl tiek izstiepts ar rindstarpām pēc pirmā vizuālā momenta - respektīvi visu sākumlapu būtu jāpamaina
4. Man nav pretenziju pret melnu un baltu krāsu kopumā, bet ja visas lapas pamatā ir tikai melns un balts - neinteresanti
5. Izmanto visus iespējamos bezmaksas moduļos ko piedāvā uCoz - esi radošs
6. Kādas tematikas / satura mājaslapa tā ir paredzēta? aptuveni noprotu, bet teikšu tā - sākumlapa ar mājaslapas jaunumiem nav interesanti šajā gadījumā, ja vien pēc mana iepriekš minētā punkta neizveido ko interaktīvi grandiozāku - piemēram, 2 kolonnu materiālu izskatu, kur sākumlapā izvada nevis mājaslapas jaunumus, bet interesantus jaunākos rakstus - bloga tipa, ziņu tipa u.tml.
7. Augšējā josla galīgu drūma ar savu melno taisnstūri, kurš pat pusē navaizpildīts - vienā malā retās vārdadeinas, otrā pogas lai pieslēgtos - esi radošs, atver iztēli savās smadzeņu šūnās un izpaudies ;)
8. Tas giganiskais sānu cāts mani personīgi kretinē
9. Fūteris jeb lejasdaļa nav izmainīta? standarta jeb tā kas bija acos.lv man patika, šī kaut kā prastāk un tukšāk
Nu un pārējo nav jēgas kritizēt, jo pats jau zini, kur kā trūkst - hederis, fūteris utt.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
mrhaha, kāpēc pazaudēt tautu ar domēna maiņu? uz ucoz ir iespējams pieslēgties no vairākiem domēniem
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|