KinoCinema
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
1. Augšējā navigācija ar melno caurspīdīgo joslu nesader ar melnu fonu.
2. Nepatīk, ka augšā ir fona bilde ar uzrakstu krievu valodā, kurš daļēji paslēpts zem caurspīdīgās navigācijas.
3. Dizains kopumā nepatīk - tāds haotisks izkārtojuma ziņā.
4. Bloks ar uzrakstu "Tikai jaunākas un labākas filmas HD kvalitāte KinoCinema" ir pilnībā lieks - vizuāli izskatās nesmuki, aizņem pārāk daudz vietas viena uzraksta dēļ, jo tur vēl ir tukšs laukums bloka saturā.
5. Filmu kategorijas smalkajā drukā ar pasvītrojumiem atsauc veco laiku dizainus, jāmēģina sekot līdzi laikam.
6. Kāpēc pie pasūtīt filmu visu laiku rādās sarkans 2, it kā būtu kas jauns, uzspiežu, aplūkoju, dodos prom, atkal tas 2 mulsina.
7. Filmu izkārtojums sākumlapā režģī - vajadzētu, lai nosaukums, piemēram, vienā valodā ir vienā rindā, bet otrā valodā pārnests jaunā rindā, savādāk nevar redzēt pilnu nosaukumu, jo tas pazūd - pārāk garš. Pie tam nav pat nekādi virsraksti, kad uzbīda kursoru virsū.
8. Kreisās puses sānu blokā lejā ir paredzēts uzrādīt tiešsaistē esošos lietotājus, ja tur šobrīd tāds paliels tukšums?
9. Kā skatīties filmu sadaļa būtu jāuzlabo vizuāli pievilcīgāka.
10. Nepatīk vietām vārdu pielietojums - vienā vietā "filmas latviešu valodā", otrā jau "filmas latviski"; pie tam bez lielā "L".
11. Reģistrācijas veidlapa ir slikts piemērs tam, ka nav līdz beigām strādāts pie dizaina satura tulkojuma no sērijas "uj, bļe, sorry" - vienā momentā augšā pārlūkā redzu cilnes nosaukumu krievu valodā, tad atkal pamatsaturs latviešu valodā, kaut kas vēl angļu valodā.
12. Saziņa ar administratoru - formas lauki definēti krievu valodā, vajadzētu pamēģināt rast kopsaucēju tam, kādā valodā portāls ir un būs. Saprotu, ka dizains nav iespējams savs u.tml, bet gan jau var atrast, kur to visu izlabot, ja ir vēlme.
13. Es pat teiktu, ka augšā ir pārāk liels tukšums ar to tumšo fona bildi, ierosinātu likvidēt no dizaina elementiem "Labākais kinoteātros" un "Kā skatīties filmu", tad slaidrādes saturu pacelt uz augšu.
14. Lejā arī ir daudz brīvā laukuma ar melno fonu, kuru var izmantot savā labā.
15. Atvēru kādu filmu, lai aplūkotu papildinformāciju. Redzu, ka sadaļā "Līdzīgas filmas" neuzrādās attēli.
Īsumā no manis.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
Ahh. Šī vairs nav tā lieta ar, kuru pelnīt. Openloads Tevi izēdīs, uCoz ar jau sak demolēt kino lapas, tas ir tikai Tev laika jautajums. Art-ucoz dizaini man nekad nav patikuši, vienmēr kādi bugi un švaka kvalitāte, esmu pircis un pēc tam pārlabojis, bet pa lēto kapēc gan ne. Iesaku darīt kā mēs ar antikristu kaļam/kalām - linki, iziet uz filmu linkiem.Neuzskatu , ka ir vajadzība norādīt filmas kvalitāti ja to sabojā pats online playeris, pārveido to automātiski un kautkādu trulu mp4.
Bet nu, turies, lai izdodas. :) Man un Antikristam pieredze liela, jau kopš 2011 gada, ja nu kas jautā antikristam, mani sasniegt irgrūti. (Izņemot Antikristu :D)
P.s Korij tas movies4online bij mans kolēģis - viņu atlaida no darba. Truls apsargs bij...
Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
|
|
|
|
|
|
|
|