Nosaukums: SuperStar :) Links: www.super-star.ucoz.lv Saturs: JOKI, VIDEO, FORUMS, FILMAS
Pievienots (21.05.2011, 10:25 Am) --------------------------------------------- Mēs meklējam moderatorus! Lūdzu piesakieties! :) Mājas lapā arī notiek Anekdošu konkurss! ;)
Noderēja materiāls?! Pieliec + pie reputācijas! =)
Šitā laba lapa. Esmu tur administrātors. Mēs ar SuperStarLV,cenšamies viņu uzlabot un papildināt ar visu ko jaunu. Filmas tiek pievienotas katru dienu. Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
Klauss, Njāā, tagad no tavas puses vispār reti kādu filmu redzu... :( Lielais filmu licējs atradies... :D Noderēja materiāls?! Pieliec + pie reputācijas! =)
Teikšu godīgi. Ar portālu man ir bijuši strīdi. 1) deļ viņiem tagad jebkurš skolnieks zin Duff Litru skriptu. 2) ir gribējuši tā pat kā es nodarboties ar simpsoniem. Bet pēc ilgiem strīdiem - kompromiss. Kopumā teikšu, ka bija labs portāls kamēr nenoņema miničatu ))
H[o_0]LiGaN, Mini čatu neņoņēmām. Uzlikā AJAX logā... Redzu ka viņš ir palicis mazāk aktīvs, bet blokā viņš ārdījās ārā līdzi ņemot visus citus blokus! :( Noderēja materiāls?! Pieliec + pie reputācijas! =)