Vārds, uzvārds (pirmais burts) Jānis K. Dzimšanas dati (vecums) 17 gadi Moderēšanas pieredze (+www piemēri) Pats veidoju izklaides portalu sem.ucoz.lv un filmu portalu filmimix.ucoz.lv Linki uz pēdējiem 4 pievienotajiem izklaides materiāliem TE Motivācija pieteikumam (iemesls)man ir pieredze meklet likt izklaidejosus materialus .. kāpēc tieši Jūs būtu jāpieņem .. ? ------------------------------------------- Vismaz 2 nedēļas reģistrēts lietotājs - 2menesi Vismaz 20 foruma ieraksti - Brīdinājumu līmenis - ne lielāks par 20% - 0% Neesi skops iedo +1 reputāciju
Stabili atteikts! Nav pat prasības izpildītas. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Nu un, ka būs, bet tagad nav, pat nevienu materiālu no tavas puses neesmu ievērojis. Un pat reklamē savu saitu foruma ierakstos(nerunāju par šo tēmu), par to vien brīdināt varētu tevi, bet par to lai atbild admini. + vēl zodz daudzas lietas no citiem saitiem, piemēram BUZZ. Domāju, ka wuuxam tas toč nepatiks. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.