Moderatoru uzņemšana 2013
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Stalone, pieņemts uz pārbaudes laiku.
HTML, atteikts, mēģināsi vēlreiz vēlāk. + neiazraujies ar foruma "piespamošanu"..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Leprikonce, atteikts, mēģināsi citreiz.
ELVĒĒ, atteikts, mēģināsi citreiz.
Piesakās, pēdējās dienas uzņemšanai!
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
masterlv, atteikts, pienāc vēlāk.
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Wilis, tā arī nemanu to palīdzību no Tevis, visi tikai sola, ka palīdzēs ..
http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/0-0-1-3-1498
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
dmg3d, pieņemts! Ja vēl ir kādas šaubas par pieredzi, tad vismaz aktivitāti gan pozitīvi esi uzlabojis.
Turpmāk materiālus pievieno sadaļās, kur to dara pārējais personāls, nevis "lietotāju materiāli".
|
|
|
|
|
LeHTML
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 269
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@LeHTML raksta .. :
Vārds, uzvārds (pirmais burts) Gustavs Rācenājs Dzimšanas dati (vecums) 12 / 02.03.2011 Cik ilgi darbojaties uCoz sistēmā? Jūnija sākumā apritēs gads Links/-i uz Jūsu sniegumiem (mājaslapas) http://html.ucoz.lv // Ir vēl, bet tās nav pabeigtas. Motivācija pieteikumam? Sakarā ar to, ka man ir garlaicīgi, vēlos pieteikties. Zinu gandrīz katru sīkumu uCoz'ā, tā kā nebūs problēmu jebkuram(jauniņajam vai pieredzējušam) lietotājam izskaidrot dažādas lietas uCoz'ā no A-Z. Pēdējos mēnešus esmu bijis gana aktīvs, lai nopelnītu statusu. Zinu, ka moderatora statuss nav tā pat vien- "Es esmu kruts, tūlīt iedošu tev mizā!", bet gan lai pārvaldītu kārtību, labotu foruma tēmas, pārvietotu tās, dzēstu spamu u.c. Tieši tāpēc es piesakos un varētu būt pietiekami labs kandidāts. Vēlos palīdzēt portālam ar darbību, jo zinu, ka gandrīz katram moderatoram/administratoram nav īsti laika, lai iespētu visu! Man priekšā visa vasara, vēl dažas nedēļas līdz gada beigām un tad no manis gaidāma zibenīga aktivitāte. Esmu bijis moderators un administrators FileBag.org torrentu trakerī, dažādās uCoz vietnēs un forumos (IPB, PHPBB), tā kā pieredze statusam man ir, protu apieties ar lietotājiem, nebūšu tas kurš par pirmo pārkāpumu liks banu, bet gan sākotnēji likšu brīdinājumu, pēc nākošā pārkāpuma arī lemšu tālāko rīcību.
Neesi skops! Piespied reputācijai!
|
|
|
|